Geheime ingang zorgt voor extra klanten bij Thaise massagesalon

by AMS97531A123 | 19 februari 2021 20:13

Een nog niet nader genoemde Thaise massagesalon in Arnhem heeft weinig last van de coronacrisis omdat het klanten in het geheim ontvangt. Ondanks dat alles gesloten is, vanwege een strenge lockdown, lijkt niet iedereen zich daar aan te houden. Overheidsmaatregelen zijn te minimaal, en vooral beauty- en massagesalons proberen manieren te bedenken om te overleven. (foto: Pixabay)

Advocaat in Arnhem[1]

Achterdeur blijkt gebruikt worden als ingang

Naar aanleiding van een tip heeft een onderzoeker in opdracht van HaberArnhem [2]de locatie gespot om te kijken of er daadwerkelijk verkeer was naar deze massagesalon. En inderdaad al vrij snel werd duidelijk dat de achterdeur van een van de bekendste Thaise massagesalons van Arnhem wordt gebruikt om klanten binnen te laten.

Illegale ingang is toch goed georganiseerd

Het is wel allemaal goed georganiseerd blijkt uit voorzorgsmaatregelen van de bezoekers. Op een onopvallende manier sluipen klanten naar binnen, zonder dat het zichtbaar is voor anderen op straat. Eerst wordt de omgeving goed bekeken alvorens men naar de achterdeur loopt . Hierdoor valt het niemand op en kunnen klanten alsnog naar binnen.

Omdat we in afwachting zijn van beeld en fotomateriaal noemen we nu geen adres zodat we belangrijke informatie kunnen publiceren zodra we duidelijk meer weten. Met het artikel kunnen we ook achterhalen of er nu opeens veel minder verkeer is naar deze locatie.

Laatste nieuws uit Arnhem[3]

Endnotes:
  1. Advocaat in Arnhem: https://haberarnhem.nl/2019/10/24/advocaat-cem-cakir-stapt-over-naar-ozkara-advocaten/
  2. HaberArnhem : http://www.haberarnhem.nl
  3. Laatste nieuws uit Arnhem: http://www.haberarnhem.nl

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/02/19/geheime-ingang-zorgt-voor-extra-klanten-bij-thaise-massagesalon/