Inschrijving Ome Joop’s Tour 2021 geopend

Inschrijving Ome Joop’s Tour 2021 geopend

Hoe de 70e editie van Ome Joop’s Tour dit jaar gereden gaat worden, is nog steeds de vraag. Maar dát hij gereden gaat worden staat als een paal boven water. Corona of niet: we maken er het beste van. Kinderen van 9 tot en met 12 jaar uit Arnhem en omstreken kunnen zich nu inschrijven voor ‘de leukste vakantie van Nederland’.


Vanwege de coronacrisis verliep Ome Joop’s Tour afgelopen jaar anders dan de bedoeling was. Geen tiendaagse fietstocht door heel Nederland, maar Ome Joop’s Tour 2.0: op de fiets bezochten de deelnemers tien locaties in Arnhem en maakten ze kans op leuke prijzen.

advocaat arnhem nijmegen apeldoorn

Dit jaar hoopt de organisatie wel weer een ouderwetse wielerronde te kunnen houden, maar in verband met de coronamaatregelen is nog niet zeker of dat wel kan. Medio april
wordt de knoop doorgehakt. Dan wordt gekeken op welke manier Ome Joop’s Tour dit jaar gereden wordt. Achter de schermen worden voor de zekerheid verschillende alternatieven uitgewerkt.

Ome Joop’s Tour wordt dit jaar gehouden van zondag 25 juli tot en met woensdag 4 augustus. De fietstocht is bedoeld voor kinderen die weinig tot geen vakantiemogelijkheden hebben.Naast fietsen, plezier maken en vakantievieren met leeftijdsgenoten, heeft Ome Joop’s Tour ook een educatief tintje. Door samen te werken, oog te hebben voor de natuur en goed je best te doen, kunnen er echte wielertruien verdiend worden. Net als in de Tour de France.

Inschrijven
Inschrijven voor Ome Joop’s Tour is vanaf nu mogelijk via de website. Het enige wat je nodig hebt, is een goede fiets. Kinderen uit omliggende gemeenten zijn welkom om mee te doen. Zij kunnen via hun gemeente in aanmerking komen voor de meedoen-regeling of het kind-pakket.

Het inschrijfgeld voor deelname aan de Ome Joop’s Tour is in verband met de speciale 70e editie in 2021 nog lager dan voorgaande jaren, namelijk het symbolische bedrag van 70 euro. Wie in het bezit is van een GelrePas betaalt alleen een eigen bijdrage van 20 euro.
Voor dit jaar hoeft het inschrijfgeld niet direct bij inschrijving betaald te worden.

In totaal is er plek voor 156 kinderen. Wacht dus niet te lang met inschrijven, want vol is vol! Inschrijven is mogelijk via de website: www.omejoopstour.nl

ReactiesRelated Articles

Mondelinge vragen tijdens politieke maandag van 28 april

De vragen die vanavond gesteld worden door de verschillende partijen zijn alsvolgt.  Reacties

Architecten geselecteerd voor nieuwbouw Focus

Gemeente Arnhem en Focus Filmtheater hebben vijf ontwerpteams geselecteerd die een ontwerpvisie mogen indienen voor de nieuwbouw van Focus Filmtheater.

Een ‘gasalarmpistooltje’ bij heftige inval door arrestatieteam in Arnhem

Zwaar bewapende AT-leden, het arrestatieteam van de politie, kwamen vanmiddag in Arnhem-Zuid geen wapen tegen bij een inval vanwege een