Bekende vlogger Keizer weer opgepakt door politie vanwege laster

Bekende vlogger Keizer weer opgepakt door politie vanwege laster

Het was weer eens zo ver. De bekende Gelderse vlogger Keizer Enzo werd eergisteren weer opgepakt door de politie. De politie in Arnhem-Noord bracht een bezoek bij hem aan huis vanwege klachten over de vlogger. (foto: screenshots video’s)

‘Popo’ stond ineens in mijn woning

Volgens Keizer Enzo stond de ‘popo’ ineens in zijn woning in Velp. Die hem daarna hebben meegenomen. De woning van de ouders van Keizer Enzo is veel bekender dan ooit vanwege de vlogs van Keizerenzo op locatie. Iedereen weet dan ook waar we het over hebben, mogelijk dat dit dus ook gezien door anderen in de wijk.

Advocaat Arnhem| Advocaat Nijmegen | Advocaat vinden

KeizerEnzo bijna 20 uur vastgehouden

De vlogger werd bijna 20 uur lang vastgehouden voor smaad en laster. Meer details waren niet bekend. Ondanks dat hij veel filmpjes deelt met droge humor en leuke momenten, zijn er ook velen die Keizer Enzo kunnen wurgen omdat hij zonder toestemming filmpjes publiceert op zijn social media kanalen.

Telefoons en computers in beslag genomen

De politie heeft ook alle telefoons en computers in beslag genomen vanwege het lopende onderzoek naar de vlogger. Volgens Keizer Enzo is er een zitting op 19 mei en moet hij dus waarschijnlijk weer op zoek naar een nieuwe vlogcamera of een nieuwe smartphone.

ReactiesRelated Articles

Bekende Gelderse barber: ‘Wij zijn gewoon kunstenaars’

De bekende Gelderse barber Mehdi Forutan is niet meer weg te denken bij barbershop Born To Cut. Samen met ‘baardtrendsetter’

Broer van ex-PvdA raadslid Nevin Dikici overleden

De broer van ex-PvdA raadslid Nevin Dikici is onlangs overleden in Arnhem. Namik Nadir Dikici overleed in het ziekenhuis (Rijnstate)

Bekende Turkse bakker gespot met dikke BMW

De bekende Turkse bakker  uit Arnhem, Hasan Ozkara, doet het heel goed als bakker. Sinds de opening van hun nieuwe