Bekende vlogger Keizer weer opgepakt door politie vanwege laster

Bekende vlogger Keizer weer opgepakt door politie vanwege laster

Het was weer eens zo ver. De bekende Gelderse vlogger Keizer Enzo werd eergisteren weer opgepakt door de politie. De politie in Arnhem-Noord bracht een bezoek bij hem aan huis vanwege klachten over de vlogger. (foto: screenshots video’s)

‘Popo’ stond ineens in mijn woning

Volgens Keizer Enzo stond de ‘popo’ ineens in zijn woning in Velp. Die hem daarna hebben meegenomen. De woning van de ouders van Keizer Enzo is veel bekender dan ooit vanwege de vlogs van Keizerenzo op locatie. Iedereen weet dan ook waar we het over hebben, mogelijk dat dit dus ook gezien door anderen in de wijk.

Advocaat Arnhem| Advocaat Nijmegen | Advocaat vinden

KeizerEnzo bijna 20 uur vastgehouden

De vlogger werd bijna 20 uur lang vastgehouden voor smaad en laster. Meer details waren niet bekend. Ondanks dat hij veel filmpjes deelt met droge humor en leuke momenten, zijn er ook velen die Keizer Enzo kunnen wurgen omdat hij zonder toestemming filmpjes publiceert op zijn social media kanalen.

Telefoons en computers in beslag genomen

De politie heeft ook alle telefoons en computers in beslag genomen vanwege het lopende onderzoek naar de vlogger. Volgens Keizer Enzo is er een zitting op 19 mei en moet hij dus waarschijnlijk weer op zoek naar een nieuwe vlogcamera of een nieuwe smartphone.

ReactiesRelated Articles

Vitesse – NEC op zondag 27 februari zonder uitpubliek

De Eredivisiewedstrijd Vitesse – NEC op zondag 27 februari as. wordt, ongeacht een eventuele versoepeling van de regels voor uitpubliek,

Slachtoffer steekpartij het Broek heeft geen Turkse nationaliteit

Meteen na de steekpartij in de Valckenierstraat in de Arnhemse wijk het Broek ontstonden er geruchten dat het slachtoffer van

Nieuwe beelden bizarre achtervolging in Arnhem, de agent klemt en slaat erop los

Na een tip van de omstanders gaan de agenten op zoek. Een bizarre achtervolging vanaf de A12 eindigde in winkelcentrum