Bekende vlogger Keizer weer opgepakt door politie vanwege laster

by AMS97531A123 | 24 februari 2021 10:21

Het was weer eens zo ver. De bekende Gelderse vlogger Keizer Enzo[1] werd eergisteren weer opgepakt door de politie. De politie in Arnhem-Noord bracht een bezoek bij hem aan huis vanwege klachten over de vlogger. (foto: screenshots video’s[2])

‘Popo’ stond ineens in mijn woning

Volgens Keizer Enzo stond de ‘popo’ ineens in zijn woning in Velp. Die hem daarna hebben meegenomen. De woning van de ouders van Keizer Enzo[3] is veel bekender dan ooit vanwege de vlogs van Keizerenzo op locatie. Iedereen weet dan ook waar we het over hebben, mogelijk dat dit dus ook gezien door anderen in de wijk.

Advocaat Arnhem| Advocaat Nijmegen | Advocaat vinden[4]

KeizerEnzo bijna 20 uur vastgehouden

De vlogger werd bijna 20 uur lang vastgehouden voor smaad en laster. Meer details waren niet bekend. Ondanks dat hij veel filmpjes deelt met droge humor en leuke momenten, zijn er ook velen die Keizer Enzo kunnen wurgen omdat hij zonder toestemming filmpjes publiceert op zijn social media kanalen.

Telefoons en computers in beslag genomen

De politie heeft ook alle telefoons en computers in beslag genomen vanwege het lopende onderzoek naar de vlogger. Volgens Keizer Enzo is er een zitting op 19 mei en moet hij dus waarschijnlijk weer op zoek naar een nieuwe vlogcamera of een nieuwe smartphone.

Endnotes:
  1. Keizer Enzo: https://haberarnhem.nl/2020/08/05/marcouch-ik-begrijp-dat-je-toch-een-hoop-mensen-lastig-valt/
  2. screenshots video’s: https://haberarnhem.nl/2017/05/30/beelden-arnhemse-wijkagenten-pakken-tijdens-jaarmarkt-bekende-vlogger-op/
  3. Keizer Enzo: https://haberarnhem.nl/2020/07/29/treitervlogger-steelt-schoonmaakwagen-in-presikhaaf/
  4. Advocaat Arnhem| Advocaat Nijmegen | Advocaat vinden: https://haberarnhem.nl/2019/05/09/advocaat-ozkara-je-mag-geen-onderscheid-maken-tussen-turkse-burgers-en-eu-burgers/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/02/24/bekende-vlogger-keizer-weer-opgepakt-door-politie-vanwege-laster/