Arnhemse Top-100 doelpuntenmaker Senyer maakt comeback

Arnhemse Top-100 doelpuntenmaker Senyer maakt comeback

De bekende lange spits van onder meer De Paasberg uit Arnhem, Erdal Senyer, lijkt een comeback te maken in het amateurvoetbal. Bronnen dichtbij de speler hebben de redactie hierover getipt.

advocaat arnhem

Topspits bij De Paasberg

Senyer speelde de laatste jaren bij De Paasberg en was een belangrijke goalgetter voor de Arnhemse formatie. Ooit behoorde hij tot de Senyer-trio toen hij samen met zijn neefjes Murat en Umit aan de lopende band doelpunten scoorden.

Naam nieuwe club Erdan Senyer niet bekend

In het nieuwe seizoen, na de coronacrisis, als alles weer normaal is zal de speler zich aansluiten bij een voetbalclub in Arnhem. Om welke Arnhemse vereniging het gaat is niet bekend. De redactie heeft Erdal Senyer ook niet kunnen bereiken voor meer informatie over zijn ‘comeback’. De kans is ook weer groot dat het gewoon om De Paasberg gaat.

Niet zomaar een spits

Senyer is niet zomaar een spits. Hij behoort samen met zijn neefjes tot een van de bekendste amateurvoetbalers uit de regio. Erdal ‘de lange Laz‘ Senyer staat zelfs in de top 100 van topscorers in de periode 2010-2020 die in januari werd gepresenteerd door de Gelderlander. Met 54 doelpunten staat hij met Mo Edan gedeeld op plek 51.

Later meer…

ReactiesRelated Articles

VIDEO Vrouw raakt zwaargewond op Nelson Mandelabrug in Arnhem

Afgelopen nacht is een vrouw zwaargewond geraakt op de Nelson Mandelabrug in Arnhem. Reacties

Zware blessure voor Turkse amateurvoetballer Veluwezoom

Hamit Dilekci, amateurvoetballer bij Veluwezoom 3, heeft afgelopen zondag een zware blessure opgelopen tijdens een oefenwedstrijd tegen Dierense Boys  (4).

Ontwerpwedstrijd speelplekken voor kinderen

De gemeente Arnhem gaat samen met kinderen speelplekken ontwerpen in Meinerswijk. Op woensdagmiddag 30 september hebben kinderen tussen de zeven