Arnhemse Top-100 doelpuntenmaker Senyer maakt comeback

Arnhemse Top-100 doelpuntenmaker Senyer maakt comeback

De bekende lange spits van onder meer De Paasberg uit Arnhem, Erdal Senyer, lijkt een comeback te maken in het amateurvoetbal. Bronnen dichtbij de speler hebben de redactie hierover getipt.

advocaat arnhem

Topspits bij De Paasberg

Senyer speelde de laatste jaren bij De Paasberg en was een belangrijke goalgetter voor de Arnhemse formatie. Ooit behoorde hij tot de Senyer-trio toen hij samen met zijn neefjes Murat en Umit aan de lopende band doelpunten scoorden.

Naam nieuwe club Erdan Senyer niet bekend

In het nieuwe seizoen, na de coronacrisis, als alles weer normaal is zal de speler zich aansluiten bij een voetbalclub in Arnhem. Om welke Arnhemse vereniging het gaat is niet bekend. De redactie heeft Erdal Senyer ook niet kunnen bereiken voor meer informatie over zijn ‘comeback’. De kans is ook weer groot dat het gewoon om De Paasberg gaat.

Niet zomaar een spits

Senyer is niet zomaar een spits. Hij behoort samen met zijn neefjes tot een van de bekendste amateurvoetbalers uit de regio. Erdal ‘de lange Laz‘ Senyer staat zelfs in de top 100 van topscorers in de periode 2010-2020 die in januari werd gepresenteerd door de Gelderlander. Met 54 doelpunten staat hij met Mo Edan gedeeld op plek 51.

Later meer…Related Articles

Vannacht weer een auto in brand gestoken in Arnhem

Het begint ergere vormen te krijgen in Arnhem nu vannacht weer een auto in brand werd gestoken in Arnhem. Dit

Referendum: Bekende Arnhemmers leggen uit waarom we ‘Ja’ moeten stemmen

Gisteren lanceerde KWP een filmpje waarin wordt uitgelegd waarom Arnhemmers ‘ja’ zouden moeten stemmen bij het referendum dat gaat over

‘Turkse’ terreurverheerlijker is vrijdag in Arnhem voor een toespraak

Volgens DutchTurks.nl en andere bronnen komt terreurverheerijker en HDP-parlementariër (in Turkije) Tuba Hezer naar de Rozet in Arnhem voor een

Geverifieerd door MonsterInsights