Sportschool Formupgrade komt in opstand en gaat ‘gewoon’ open

Sportschool Formupgrade komt in opstand en gaat ‘gewoon’ open

Thomas Verheij komt in opstand met zijn sport- en beweegcentrum Formupgrade in Arnhem en gaat vandaag gewoon open. De bekende Arnhemmer heeft het helemaal gehad met de bizarre overheidsmaatregelen richting sportscholen. Hij kreeg ook direct steun van PT Arnhem, een andere bekende Arnhemse sportschool. (foto: Afbeelding van karabulakastan via Pixabay)

Sportschool in Arnhem komt in opstand en gaat open

‘Vanaf vandaag kom ik in opstand. Tot hier en niet verder.’ Verheij komt met een voorbeeld van 100 jaar geleden toen Joseph Pilates wereldberoemd werd toen hij in een kamp terecht kwam in de eerste wereldoorlog. Zijn motto was volgens Verheij: ‘Ik kom hier sterker uit dan dat ik er ben gegaan.’ Pilates deed dagelijks krachtoefeningen en rende rondjes. Toen de Spaanse griep in 1918 genadeloos toesloeg stierven mensen massaal. Pilates en zijn medegevangenen werden juist niet ziek. Omdat ze gezond en fit waren’

Advocaat nodig in Arnhem NIjmegen of Amsterdam

Alle logica kwijt in deze coronacrisis

Verheij verklaart in zijn online reactie dat ook 100 jaar later ook ale logica kwijt is. ‘Nederlanders worden opgedragen zichzelf op te sluiten, contacten te mijden en sportscholen zijn gesloten.’ Verheij is vooral woedend omdat je wel naar de Gall & Gall, de coffeeshop en McDonald’s mag gaan. Vooral omdat 80% van de Nederlanders op de IC overgewicht hebben.

Macht van verzekeraars en farmaceuten is te groot

Thomas Verheij komt niet met complottheorie├źn of allerlei onzinverhalen. Hij vervolgt zijn betoog met een ziek gezondheidsstelsel waarbij de macht van verzekeraars en farmaceuten ongekend groot is. Lees hier verder wat Verheij verder nog meer heeft gepubliceerd.

Hij kan niet meer toekijken dat sportscholen gesloten zijn en mensen in een rap tempo ongezonder worden. Daarom komt hij als eerste sportschool in opstand en opent hij woensdag 3 maart zijn deuren om op een veilige en professionele wijze zijn leden te geven wat ze verdienen: Een eerlijke strijd tegen corona.

ReactiesRelated Articles

Jelle ten Rouwelaar krijgt steun voor overlijding moeder van Go Ahead Eagles fans

Jelle ten Rouwelaar heeft onlangs zijn 61-jarige moeder verloren. De keeper van NAC Breda was zichtbaar geroerd in de wedstrijd

De culturele dag van Doesburg is van start

Een drukke periode van voorbereiden is nu genieten van deze start. Reacties

Klarendal in paniek vanwege ‘brandje’ bij Ozkara & Osinga

Maandag is de brandweer met spoed uitgereden naar de Klarendalseweg 375. Om 15.25 uur kwam er een melding binnen bij