Man steelt kant-en-klare grasmat bij Arnhemse ondernemer

Man steelt kant-en-klare grasmat bij Arnhemse ondernemer

Een nog onbekende man, die wel op camerabeelden staat, heeft onlangs een stuk kunstgras gestolen van Wereld Laminaat & meubelen uit Arnhem. De man in kwestie is eerder ook al langs geweest, blijkt uit een bericht van Wereld Laminaat.

Advocaat arnhem en nijmegen

‘Tevreden’ klant komt terug voor grasmatten

De woordvoerder van Wereld Laminaat & Meubelen deelde het filmpje van zijn ’tevreden’ klant die weer terugkwam via social media. ‘Weer dezelfde persoon als vorige keer. Hij was zo tevreden over de kwaliteit dat hij weer terugkwam.’, aldus een woordvoerder van het bedrijf.

Mogelijk gespot door oplettende passant

De man in kwestie heeft behalve het stelen van een grasmat ook voorbereidingen getroffen voor het stelen van nog mee grasmatten. Alles was netjes geknipt en opgerold om mee te nemen. Mogelijk kwam er iemand langs of zag deze ’tevreden klant’ de camera’s en kwam hij niet meer terug.

De eigenaar van Wereld Laminaat & Meubelen is woedend op de man die lukraak stukken grasmat heeft geknipt en gestolen. En gaat maatregelen nemen om de dader te vinden.

ReactiesRelated Articles

Arnhem steekt 14 miljoen in betere en groenere leefomgeving

De gemeente Arnhem gaat circa 14 miljoen euro reserveren voor projecten in Arnhem-Oost, Kronenburg en het centrum. Dat heeft het

Arnhemse boksschool moet noodzakelijk uitbreiden vanwege enorme succes

Boxin By Kasap, opgericht door Sayit Yanik, is al vrij snel na de oprichting (november 2015) alweer gestart met uitbreiding. De

Turk vernedert grote Amerikaan

De ‘kleine’ Turk neemt het op tegen de grote gespierde Amerikaan. Van te voren denk je al te weten dat