Man steelt kant-en-klare grasmat bij Arnhemse ondernemer

Man steelt kant-en-klare grasmat bij Arnhemse ondernemer

Een nog onbekende man, die wel op camerabeelden staat, heeft onlangs een stuk kunstgras gestolen van Wereld Laminaat & meubelen uit Arnhem. De man in kwestie is eerder ook al langs geweest, blijkt uit een bericht van Wereld Laminaat.

Advocaat arnhem en nijmegen

‘Tevreden’ klant komt terug voor grasmatten

De woordvoerder van Wereld Laminaat & Meubelen deelde het filmpje van zijn ’tevreden’ klant die weer terugkwam via social media. ‘Weer dezelfde persoon als vorige keer. Hij was zo tevreden over de kwaliteit dat hij weer terugkwam.’, aldus een woordvoerder van het bedrijf.

Mogelijk gespot door oplettende passant

De man in kwestie heeft behalve het stelen van een grasmat ook voorbereidingen getroffen voor het stelen van nog mee grasmatten. Alles was netjes geknipt en opgerold om mee te nemen. Mogelijk kwam er iemand langs of zag deze ’tevreden klant’ de camera’s en kwam hij niet meer terug.

De eigenaar van Wereld Laminaat & Meubelen is woedend op de man die lukraak stukken grasmat heeft geknipt en gestolen. En gaat maatregelen nemen om de dader te vinden.

ReactiesRelated Articles

Win een een prijs met afgedankte elektrische apparaten

De gemeente Arnhem maakte bekend dat het meedoet aan de goede doelen actie WeCycle, en heeft hierbij hulp nodig van

Broer van ex-PvdA raadslid Nevin Dikici overleden

De broer van ex-PvdA raadslid Nevin Dikici is onlangs overleden in Arnhem. Namik Nadir Dikici overleed in het ziekenhuis (Rijnstate)

Arnhemse Academy publiceert eerste gamegeschiedenis van Nederland

APRIL 2019 – De Karel van Mander Academy (KvMA) uit Arnhem heeft deze maand een unicum. Het heeft met Gamegeschiedenis van Nederland