Arnhemse politicus: ‘Lieve God, wil je alle SGP’ers een ziekte geven?’

Arnhemse politicus: ‘Lieve God, wil je alle SGP’ers een ziekte geven?’

Bij Arnhem Centraal, lokale partij in Arnhem, hebben ze er een rel bij nu fractievolger Peter Verdijk alle SGP’ers een langzame en pijnlijk dood wenst. Verslaggever Huibert Veth van Omroep Gelderland publiceerde zaterdag hier een artikel over. (foto: Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay)

Doodwens Arnhemse politicus komt vanwege afschaffen homohuwelijk

Fractievolger Verdijk van Arnhem Centraal deelde zijn doodwens via facebook en heeft dat inmiddels ook al weer verwijderd en vervangen voor excuses. Het schijnt niet meer zichtbaar te zijn, de redactie van HaberArnhem heeft dat dus ook niet kunnen achterhalen.

Advocaat ondernemingsrecht |vreemdelingenrecht| arbeidsrecht

Verdijk heeft zijn doodwens aan alle SGP’ers gedaan naar aanleiding van het verkiezingsprogramma van de SGP waarin de partij het homohuwelijk wilt afschaffen. ‘Als lokaal politicus moet je je daar niet heel uitgesproken over uitlaten, meende hij. Dus richtte hij zich tot het gebed.’, aldus Omroep Gelderland.

Arnhem Centraal erkent ‘domme fout’ na doodwens

In het artikel van Omroep Gelderland erkent fractievoorzitter Lea Manders dat het om een ‘domme actie’ gaat. Opvallend is wel hoe subtiel de partij met deze ‘doodwens’ omgaat en ‘vrolijk’ verder gaat met de orde van de dag. Wat natuurlijk niet vreemd is, omdat Arnhem Centraal na zoveel rellen dit er nu niet bij kan hebben tijdens de coalitieonderhandelingen.

Arnhem Spreekt gaat zelfs verder en geeft aan dat fractievoorzitter Lea Manders niet integer is. De partij is sinds kort namelijk in gesprek met Groenlinks, VVD en PvdA over een mogelijke coalitie nadat eerder genoemde partijen geen vertrouwen meer hadden in een samenwerking met D66.

ReactiesRelated Articles

38-jarige Arnhemmer zwaar gewond na steekpartij in Rotterdam

Volgens Nieuws op Beeld is de zwaargewonde man, van de steekpartij van zondagnacht aan de Port Saidstraat, een 38-jarige Arnhemmer.

Chico’s Place is meer dan alleen een Kebabzaak

Sinds 1 juli 2010 is Chico’s Place gevestigd aan de Looierstraat 1 in Arnhem (tegenover de V&D). ┬áChico is zelf

Opening CrossFit NoGravity North in Klarendal

Per volgende week vrijdag 16 juli opent CrossFit NoGravity North in Arnhem de bijzondere houten deuren van de Sint-Jan de