Makhoukhi maakt ‘geen kans’ tijdens 5 seconds met AM

Makhoukhi maakt ‘geen kans’ tijdens 5 seconds met AM

Ex-zaalvoetbalspeler van Oranje Samir Makhoukhi is betrokken bij AM Supportteam om jongeren te helpen en te begeleiden. Sindskort doen ze dat ook op een ludieke manier door te gaan vloggen. Makhouki speelde 11 jaar lang voor Oranje en is al bijna 3 jaar assistent trainer van het nationale Futsal team van Nederland. (foto: screenshot youtube)

Samir kreeg het wel heel moeilijk

Bij ´5 seconds met AM´ krijgt Sami het moeilijk tegen Mustafa door moeilijke vragen niet te kunnen beantwoorden. De heren krijgen het zwaar mede omdat de redactie de vragen ook door elkaar haalt. Uiteindelijk hebben de heren er persoonlijk voor gezorgd dat de neutrale kijker ook mee kon genieten.

Advocaat Arnhem | Advocaat arbeidsrecht

AM Supportteam is meer dan alleen sporten

Bij AM Supportteam (AM) doen ze meer dan alleen sporten of leuke vlog delen. AM is een initiatief om jongeren in staat te stellen het maximale uit zich zelf te halen.

De begeleiders van AM investeren in de jongeren en de sociale veiligheid in wijken. En dat gaat natuurlijk niet zomaar. Door jongeren in staat te stellen boven zichzelf uit te stijgen, wordt het mogelijk om de jongeren een bijdrage te laten leveren aan de samenleving. Samir en de andere begeleiders weten dat als geen ander. Goed voorbeeld doet goed volgen, ook in de aandachtwijken van Arnhem.

Ook opvallen?


Related Articles

Lahmacun voor 1 euro bij opening nieuwe Turkse bakkerij

Bakkerij Divan aan de Hommelstraat in Arnhem heeft zeer recent een tweede vestiging geopend in ’t Spijkerkwartier, waar voorheen de

Aykut is druk met hypotheken en leaseauto’s

Sinds zijn overstap en het starten van een eigen bedrijf is Arnhemmer Aykut Bozbiyik geen moment rustig geweest. De bekende

Turk in Amerika heeft last van buren en doet dit…

Deze Turk die in Los Angeles woont heeft wat last van feestende buren en haalt kattenkwaad uit. Hij gaat de

Geverifieerd door MonsterInsights