Arnhem in rouw na overlijden 13-jarige zoon familie Usta

Arnhem in rouw na overlijden 13-jarige zoon familie Usta

Het zijn zware tijden voor DENK gemeenteraadslid Yıldırım Usta en zijn familie. Woensdagochtend overleed zijn 13-jarige zoon Ömer Usta in het bijzijn van zijn familie in Arnhem. De familie is donderdagavond vertrokken naar Giresun (Turkije) voor de begrafenis van hun jongste zoon, melden bronnen dichtbij de familie.

Hersentumor vastgelegd in 2019

In 2019 werd een zeldzame hersentumor vastgelegd in de hersenstam van de 13-jarige levendige Ömer Usta. En de dag erna werd er een MRI-scan gedaan om het officieel te bevestigen. Yıldırım Usta heeft na die dag alles gedaan om zijn jongste zoon te helpen. Ondanks allerlei onderzoeken en behandelingen in het binnen-en buitenland heeft een veel te jonge Ömer Usta de strijd verloren.

Advocaat Arnhem | Ondernemingsrecht | Arbeidsrecht |Vreemdelingrenrecht

Overlijden Ömer Usta komt hard aan bij velen

Het overlijden van Ömer Usta kwam toch hard aan in de Gelderse hoofdstad. Mede omdat Yıldırım Usta en zijn oom Dursun Usta geliefd en sociaal betrokken zijn in Arnhem. Het dodengebed (laatste gebed bij een overlijdene) bij de Turkiyem Moskee trok hierdoor veel mensen aan dan verwacht. Voormalige klasgenoten, leraren en vrienden van Ömer waren ook massaal aanwezig om Ömer een laatste dienst te bewijzen.

De stad en haar bewoners liet de Usta’s ook niet in de steek. Rekening houdend met de corona-maatregelen waren velen bijeen gekomen om Yıldırım Usta en zijn familie veel sterkte te wensen en te steunen met het verlies van hun dierbare zoon. Het was mede daardoor bijzonder om te zien hoe allerlei organisaties, vertegenwoordigers van instellingen en ondernemers aanwezig waren om Yıldırım Usta en zijn familie te steunen.

De redactie van HaberArnhem.nl wenst de familie ook veel sterkte met het verlies van hun 13-jarige zoon Ömer.

ReactiesRelated Articles

Wethouder Elfrink: Stemmingmakerij Gelderlander over ‘verdwijnen’ fontein Kerkplein

Wethouder Elfrink maakt goed gebruik van sociale media. Hij reageert dan ook altijd als hij ergens wat van vindt. Zo

Restaurant Liman Valkenburg in Arnhem overgenomen

Restaurant Liman Valkenburg aan de Westervoortsedijk wordt per 13 juni 2018 overgenomen. Dit is te lezen in een officiele uitgave

Bekende Arnhemse restaurant heeft speciale Ramadan-openingstijden

Een van de bekendste restaurants van Arnhem, Restaurant  Nisantasi, aan het Gele Rijdersplein in Arnhem heeft speciale Ramadan-openingstijden voor de