Arnhem Centraal trots op ‘eigen’ kandidaat-wethouder

Arnhem Centraal trots op ‘eigen’ kandidaat-wethouder

Fractievoorzitter Lea Manders van Arnhem Centraal is trots op kandidaat-wethouder Bob Roelofs. Dit liet ze vandaag weten via social media. De Arnhemmer en griffier bij de Provincie is in gesprek om de wethouderspost namens Arnhem Centraal in te nemen. Een opvallende keuze mede omdat Bob Roelofs jaren geleden actief was voor D66 in de Arnhemse raad. (foto: screenshot youtube)

64-jarige Roelofs heeft veel ervaring in de politiek

Roloefs is 64-jaar en heeft veel ervaring als politicus. De Arnhemmer is fractievoorzitter en raadslid geweest voor D66 in Arnhem en kent de stad als geen ander. Sinds de breuk van D66 met GroenLinks, VVD en PvdA zijn de partijen in gesprek met Arnhem Centraal en zal er ook een wethouder geleverd moeten.

advocaat arnhem

Arnhem Centraal heeft geen eigen kandidaten

Arnhem Centraal heeft geen eigen kandidaten voor de wethouderpost en komt dus via via bij Bob Roelofs terecht, omdat alle anderen op de lijst van Arnhem Centraal niet meer betrokken zijn bij Arnhem Centraal. En dan kun je als partij geen opvolger leveren voor de fractie als Lea Manders of Rene Kraaijenbrink de wethouderspost invullen.

Coalitiebreuk ontstond na debat over verdwenen discriminatierapport

De breuk ontstond in Arnhem na een heftige debat over een verdwenen discriminatierapport en stemgedrag van D66 over de toekomst van de wethouders Jan van Dellen (VVD) en Martien Louwers (PvdA). De coalitiegenoten en D66 hebben nog steeds een andere opvatting over de manier waarop de breuk was ontstaan.Related Articles

Ruimte rondom Velperpoort station wordt net als uitgaansgebied in Marmaris

De gemeente organiseert op 20 februari een openbare bijeenkomst over de nieuwe verbeterplannen voor het station Velperpoort en Omgeving. Iedereen

UPDATE Beatriz uit Arnhem-Zuid is sinds gisterenochtend zoek

Beatriz uit Arnhem-Zuid is sinds gisterenochtend zoek.

Belangrijke werkzaamheden Groningensingel en Kronenburgsingel

NUON werkt aan de uitbreiding van het stadswarmtenet. Op de Groningensingel en Kronenburgsingel zijn er tot eind september werkzaamheden. Soms

Geverifieerd door MonsterInsights