De Zeyreks overleven de coronacrisis door extra te bikkelen

by AMS97531A123 | 24 maart 2021 16:52

Familiebedrijf Stomerij Zeyrek heeft net als veel andere bedrijven te maken met de coronacrisis. Het bedrijf is zwaarder getroffen dan veel anderen bedrijven omdat het afhankelijk was van de horeca, bruiloften of van kostuums die gebracht werden door klanten. In een interview op KvK.nl [1]reageren de Zeyrek’s op de coronacrisis en hoe ze alles overleven met hun familiebedrijf. (foto: Aziz Zeyrek helemaal rechts tijdens nieuwjaarsreceptie Turkse Ondernemers Vereniging)

Stomerij Zeyrek heeft het zwaarder dan ooit legt Betül Zeyrek

Stomerij Zeyrek heeft het zwaarder dan ooit legt Betül Zeyrek uit. ‘We bestaan nog’ legt ze uit. Ondanks een pittige jaar vanwege de sluiting van de horeca. Met 2 winkels, tientallen afhaalpunten en 14 werknemers moeten ze bij Stomerij Zeyrek wel bikkelen om te overleven. In het artikel dat te lezen is op KvK.nl [2]legt Betül Zeyrek verder uit dat veel mensen thuis werken en hierdoor ook geen kostuums afgeven. En omdat er ook geen feestjes of bruiloften zijn komen er geen trouwjurken of andere feestkleding. En dan komt zo een crisis natuurlijk harder aan dan verwacht.

Zeyrek is een familiebedrijf met 25 jaar ervaring

Zeyrek is een familiebedrijf met 25 jaar ervaring in de wasserij- en stomerijbranche. Sinds 2017 heeft Stomerij Zeyrek een grote locatie in Rijkerswoerd waar echt alles wordt gewassen. De inwoners van Presikhaaf weten dat het bedrijf ook al sinds 2004 een vestiging heeft bij Winkelcentrum Presikhaaf.

Het volledige artikel is natuurlijk terug te lezen via KvK.nl[3]

Advocaat | arbeidsrecht advocaat | ondernemingsrecht Arnhem[4]
Endnotes:
  1. KvK.nl : https://www.kvk.nl/corona/zodra-de-horeca-opengaat-komt-alles-goed/
  2. KvK.nl : https://www.kvk.nl/corona/zodra-de-horeca-opengaat-komt-alles-goed/
  3. KvK.nl: https://www.kvk.nl/corona/zodra-de-horeca-opengaat-komt-alles-goed/
  4. Advocaat | arbeidsrecht advocaat | ondernemingsrecht Arnhem: https://haberarnhem.nl/2020/12/30/ozkara-advocaten-maakt-opvallende-naam-als-advocaat-bekend/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/03/24/de-zeyreks-overleven-de-coronacrisis-door-extra-te-bikkelen/