Falcon Rijschool opent nieuwe vestiging in Nijmegen

Falcon Rijschool opent nieuwe vestiging in Nijmegen

De bekende rijschool uit Arnhem, Falcon Rijschool, opent zeer binnenkort ook een vestiging in Nijmegen. Een woordvoerder van het bedrijf maakte dit vandaag bekend. (foto: Facebook/ Falcon Rijschool)

Nieuwe vestiging in Nijmegen opent binnenkort haar deuren

De vestiging in Nijmegen komt nabij de BudgetBox Self Storage en is bijna gereed voor gebruik. De voorbereidingen zijn nog volop gaande en bij Falcon Rijschool zijn ze trots dat ze na 11 jaar een nieuwe vestiging erbij krijgen. Behalve voor rijlessen voor de auto, kun je bij Falcon ook terecht voor motorrijlessen en voor liefhebbers geven ze ook aanhangerrijlessen.

Falcon Rijschool is al sinds 2010 actief

Het bedrijf opereert in Arnhem en omgeving sinds 2010 en is sinds die tijd een succesformule. Met een professionele rijinstructeur kun je bij Falcon Rijschool zes dagen per week een rijles inplannen. Bij CBR is Falcon Rijshool ook geen onbekende met een hoog slagingspercentage.

‘Hetzelfde gevoel als een valk in zweefvlucht’

In een verklaring op de website van Falcon Rijschool leggen ze het alsvolgt uit: ‘Falcon rijschool biedt je hetzelfde gevoel als een valk in zweefvlucht; Vogelvrij gaan en staan waar jij dat maar wilt, met je rijbewijs op zak. Onze rijschool is opgericht in 2010 en sindsdien scoren wij uitermate goed op de recensies van onze leerlingen. Daarnaast zijn onze slagingspercentages bovengemiddeld.’

Problemen met een incasso of faillissement ?

ReactiesRelated Articles

Barbaros moskee krijgt bezoek van politie tijdens iftar

De Barbaros moskee in Zutphen krijgt bezoek  van de politie voor de iftarmaaltijd. Reacties

Thuisleren krijgt een ander dimensie met kleuterjuf Arnhem

Kleuterjuf Arnhem is een ware fenomeen aan het worden op instagram. Deze Arnhemse juf deelt elke dag filmpjes en foto’s

Crimineel in opleiding (21) aangehouden voor verboden wapenbezit

Een minder slimme crimineel in opleiding werd onlangs in Arnhem aangehouden voor verboden wapenbezit. De Arnhemmer (21) werd tijdens een