‘Het is heel gemakkelijk om op social media met modder te gooien’

by AMS97531A123 | 27 maart 2021 17:11

Fractievoorzitter Lea Manders [1]van is druk bezig als fractievoorzitter om het college te steunen met Arnhem Centraal. Inmiddels heeft de nestor van de Arnhemse raad ook wethouderskandidaat Bob Roelofsen bereid gevonden voor de wethouderspost in Arnhem. (foto: youtube screenshot[2])

Manders heeft moeite met negatieve reacties via social media

Lea Manders heeft ook moeite met negatieve reacties via social media over haar en Arnhem Centraal. Manders[3] geeft aan dat niet alles wat online over haar partij wordt aangegeven waar is: ‘Als u datgene wat op social media staat allemaal voor waar aanneemt, dan raken we allen zeer ver van de waarheid verwijderd. Uiteraard zijn veel van deze berichten geplaatst om andere belangen te dienen, zoals zelf een zetel halen of boosheid.

Modder gooien via social media is makkelijk

Het gaat Lea Manders voornamelijk om verklaringen en reacties van over voormalige kandidaten die door Lea Manders uit de partij zijn gezet. Eerder publiceerden we hier al een artikel[4] over. Lea Manders zegt hierover het volgende: ‘Het is heel gemakkelijk om op social media met modder te gooien. Maar daarmee zijn dit soort uitspraken absoluut geen waarheid.

Woensdag 31 maart gaat de Arnhemse raad het debat voeren naar aanleiding van de breuk van het college met D66 en presentatie van Arnhem Centraal als nieuwe coalitiepartner.

Advocaat Arnhem | Juridische problemen[5]
Endnotes:
  1. Lea Manders : https://haberarnhem.nl/2021/03/20/arnhem-centraal-trots-op-eigen-kandidaat-wethouder/
  2. screenshot: https://www.youtube.com/user/TelevisieArnhem
  3. Manders: https://haberarnhem.nl/2021/03/05/kiest-coalitie-in-arnhem-nu-eindelijk-wel-voor-stabiliteit/
  4. artikel: https://haberarnhem.nl/2021/03/23/akkoord-bereikt-om-raadsperiode-af-te-maken-met-arnhem-centraal/
  5. Advocaat Arnhem | Juridische problemen: https://haberarnhem.nl/2019/05/09/advocaat-ozkara-je-mag-geen-onderscheid-maken-tussen-turkse-burgers-en-eu-burgers/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/03/27/het-is-heel-gemakkelijk-om-op-social-media-met-modder-te-gooien/