Dilekci (DENK) en Dayıoğlu (GroenLinks) beëdigd tot tijdelijk raadslid

Dilekci (DENK) en Dayıoğlu (GroenLinks) beëdigd tot tijdelijk raadslid

Şuayip Dilekçi (DENK) zal woensdag 31 maart weer beëdigd worden tot tijdelijk raadslid in de gemeenteraad van Arnhem. Dilekçi doet dit ter vervanging van Yıldırım Usta, die vanwege het overlijden van zijn zoon Usta tijdelijk afwezig zal zijn. (foto: Dilekci 1e van links)

Maud Dolsma legt haar raadswerk ook tijdelijk neer

Bij GroenLinks komt er ook een tijdelijke vervanging voor gemeenteraadslid Maud Dolsma. Dolsma legt haar raadswerk ook tijdelijk neer vanwege gezondheidsredenen. Voetbaltrainer Özgür Dayıoğlu, zal Maud Dolsma hierdoor voor 16 weken gaan vervangen als gemeenteraadslid.

Dilekci en Dayıoğlu nemen het over voor 16 weken

Özgür Dayıoğlu stond op plek nummer 10 van de kandidatenlijst van de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Dilekçi stond op plek nummer 4 bij DENK en is al vanaf het begin actief als fractievolger. Beiden zullen woensdag beëdigd worden door burgemeester Marcouch. De beëdiging is alleen live te volgen vanwege beperkende maatregelen vanwege corona.

Problemen met een incassobedrijf of advies over arbeidsrecht

ReactiesRelated Articles

Arnhemse moskee op zoek naar 300.000 euro

De Ayasofya moskee in Klarendal (sonsbeeksingel)is op zoek naar 300.000 euro.  Reacties

Brandweer redt hond van verdrinkingsdood bij Immerlooplas

Zaterdagochtend heeft de brandweer een hond gered van de verdrinkingsdood. Na een melding kwam de duikploeg van de brandweer om

Zomeractie: op de fiets naar de binnenstad levert geld op

Op de fiets naar de stad komen loont deze zomer. Wie vanaf 21 juni naar de stad komt met de