Dilekci (DENK) en Dayıoğlu (GroenLinks) beëdigd tot tijdelijk raadslid

Dilekci (DENK) en Dayıoğlu (GroenLinks) beëdigd tot tijdelijk raadslid

Şuayip Dilekçi (DENK) zal woensdag 31 maart weer beëdigd worden tot tijdelijk raadslid in de gemeenteraad van Arnhem. Dilekçi doet dit ter vervanging van Yıldırım Usta, die vanwege het overlijden van zijn zoon Usta tijdelijk afwezig zal zijn. (foto: Dilekci 1e van links)

Maud Dolsma legt haar raadswerk ook tijdelijk neer

Bij GroenLinks komt er ook een tijdelijke vervanging voor gemeenteraadslid Maud Dolsma. Dolsma legt haar raadswerk ook tijdelijk neer vanwege gezondheidsredenen. Voetbaltrainer Özgür Dayıoğlu, zal Maud Dolsma hierdoor voor 16 weken gaan vervangen als gemeenteraadslid.

Dilekci en Dayıoğlu nemen het over voor 16 weken

Özgür Dayıoğlu stond op plek nummer 10 van de kandidatenlijst van de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Dilekçi stond op plek nummer 4 bij DENK en is al vanaf het begin actief als fractievolger. Beiden zullen woensdag beëdigd worden door burgemeester Marcouch. De beëdiging is alleen live te volgen vanwege beperkende maatregelen vanwege corona.

Problemen met een incassobedrijf of advies over arbeidsrecht

ReactiesRelated Articles

Ondanks arrestaties toch ‘autobranden’ in Arnhem

De politie in Arnhem lijkt maar geen halt te kunnen roepen tegen alle autobranden in de stad. Ondanks arrestaties van

Te oude dieselauto’s krijgen boete van 230 Euro in centrum Arnhem

In de binnenstad van Arnhem geldt al sinds 2014 een milieuzone voor personenauto’s. Daar is sinds 1 januari 2019 verandering

Steeds meer klanten kiezen voor Hüseyin Akdeniz bij Kapsalon Köksal

Arnhemmer en eerste elftal spelers van Elsweide Hüseyin Akdeniz heeft meer kunsten in huis dan alleen zijn voetbaltalenten. Mr. Trabzon van