Dilekci (DENK) en Dayıoğlu (GroenLinks) beëdigd tot tijdelijk raadslid

Dilekci (DENK) en Dayıoğlu (GroenLinks) beëdigd tot tijdelijk raadslid

Şuayip Dilekçi (DENK) zal woensdag 31 maart weer beëdigd worden tot tijdelijk raadslid in de gemeenteraad van Arnhem. Dilekçi doet dit ter vervanging van Yıldırım Usta, die vanwege het overlijden van zijn zoon Usta tijdelijk afwezig zal zijn. (foto: Dilekci 1e van links)

Maud Dolsma legt haar raadswerk ook tijdelijk neer

Bij GroenLinks komt er ook een tijdelijke vervanging voor gemeenteraadslid Maud Dolsma. Dolsma legt haar raadswerk ook tijdelijk neer vanwege gezondheidsredenen. Voetbaltrainer Özgür Dayıoğlu, zal Maud Dolsma hierdoor voor 16 weken gaan vervangen als gemeenteraadslid.

Dilekci en Dayıoğlu nemen het over voor 16 weken

Özgür Dayıoğlu stond op plek nummer 10 van de kandidatenlijst van de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Dilekçi stond op plek nummer 4 bij DENK en is al vanaf het begin actief als fractievolger. Beiden zullen woensdag beëdigd worden door burgemeester Marcouch. De beëdiging is alleen live te volgen vanwege beperkende maatregelen vanwege corona.

Problemen met een incassobedrijf of advies over arbeidsrecht

ReactiesRelated Articles

Nieuwe zwangerschapscursus in Arnhem: Zelfverzekerd Zwanger

ARNHEM, 18 februari 2019 – Een primeur voor Arnhemse zwangeren: eind maart start de nieuwe zwangerschapscursus Zelfverzekerd Zwanger. Het is

32-jarige man steelt ambulance en rijdt met toeters en bellen over de snelweg

Een 32-jarige man heeft gisterennacht rond half twee een ambulance gestolen. Reacties

Wethouder Giesing (D66) laat basisschool Cosmicus in de steek

De altijd zo vriendelijke wethouder Hans Giesing (D66) weet nu ook hoe het is om minder vrolijk te zijn en