Leden Arnhem Centraal akkoord met coalitie en voordracht Bob Roelofs

Leden Arnhem Centraal akkoord met coalitie en voordracht Bob Roelofs

De leden van Arnhem Centraal gaan akkoord met de coalitieafspraken en Bob Roelofs als wethouder. Het bestuur van de Arnhemse partij maakte dit bekend in een persbericht. (foto: screenshot youtube)

Eerst goedkeuring van leden Arnhem Centraal

Afgelopen woensdag vond een perspresentatie plaats van het bereikte akkoord tussen Groen Links, PvdA, VVD en Arnhem Centraal. Arnhem Centraal treedt toe het college. Wel was er nog een voorbehoud voor de partij omdat er eerst een goedkeuring nodig was van de leden.

Unaniem steun aan deelname Arnhem Centraal aan college

Donderdagavond heeft de algemene ledenvergadering van Arnhem Centraal plaatsgevonden. De leden stonden unaniem achter het bereikte akkoord en de deelname aan het college. Het bestuur was dan ook zeer blij om dit kenbaar te maken aan de stad.

Ook de voordracht van Bob Roelofs voor de wethouders positie namens Arnhem Centraal. Het bestuur wenst Bob en de fractie veel succes voor de komende periode.

Advocaat Arnhem | Advocaat in de buurt


Related Articles

Kijk hoe de man hapt op het verzoek van deze vrouw

Deze man kan de verleiding van haar niet aan en begint te liegen.

Bij Elsweide wordt het gras duurzaam gemaaid dankzij een robotgrasmaaier

Bij voetbalclub Elsweide in Arnhem wordt het gras duurzaam gemaaid dankzij een volautomatische robotgrasmaaier van Vitaro. De robotgrasmaaier zorgt ervoor

Initiatief tegen overlast woningsplitsing

Duidelijke regels voor woningsplitsing en verkamering voor de hele stad om overlast te voorkomen. Met dat doel komt D66-raadslid Sjoerd

Geverifieerd door MonsterInsights