Veel contant geld en harddrugs gevonden in drugspand

Veel contant geld en harddrugs gevonden in drugspand

Burgemeester Marcouch gaat keihard door met het sluiten van huizen en panden die als drugspand functioneren in de stad. Nu ook een woning aan de Spechtstraat (Geitenkamp_ in Arnhem. Naar aanleiding van diverse signalen werd een inval gedaan in de woning en waarbij twee personen zijn aangehouden. (foto: Pixabay)

Veel harddrugs en contant geld bij inval

De politie trof toen heel veel softdrugs, harddrugs en hoeveelheden contant geld aan. Om hoeveel contant geld het ging werd niet bekend gemaakt. Vanuit de buurt en via Misdaad Anoniem zijn er veel meldingen binnen gekomen over overlast en vermoedens van drugshandel. Al die mensen die naar binnen en buiten komen kwamen er natuurlijk niet vanwege carnaval of iets anders. Op een gegeven moment valt dat op.

‘Buurtbewoners slapen slecht en voelen zich onveilig’

Burgemeester Marcouch gaat voor nog meer veiligheid in Arnhem: ‘Deze ernstige overlast en onveiligheid zijn onacceptabel. Buren en buurtbewoners slapen slecht en voelen zich onveilig in eigen portiek en op straat. Door het optreden van de politie handhaven we, wordt de norm gesteld en met de sluiting stoppen we de venijnige en intimiderende overlast voor buren en buurt.’

Advocaat in Arnhem nodig?

ReactiesRelated Articles

Plauti B.V. verhuist naar Jansbuitensingel 6 te Arnhem

ARNHEM – Plauti B.V. heeft ca. 350 m² gehuurd op de Jansbuitensingel 6 te Arnhem. Plauti’s missie is om bedrijven

Arnhem krijgt weer een referendum op 30 november 2016

Arnhem mag zich weer gaan voorbereiden op een nieuwe referendum in de stad. Van 7 juli tot en met 17

Stalen Steigers breidt uit en huurt ca. 950 m² in Arnhem 

ARNHEM – Als gevolg van de groeiende bedrijfsactiviteiten heeft Stalen Steigers Arnhem B.V.  recentelijk het bedrijfspand van ca. 950 m² gelegen aan de Molenweg