Veel contant geld en harddrugs gevonden in drugspand

Veel contant geld en harddrugs gevonden in drugspand

Burgemeester Marcouch gaat keihard door met het sluiten van huizen en panden die als drugspand functioneren in de stad. Nu ook een woning aan de Spechtstraat (Geitenkamp_ in Arnhem. Naar aanleiding van diverse signalen werd een inval gedaan in de woning en waarbij twee personen zijn aangehouden. (foto: Pixabay)

Veel harddrugs en contant geld bij inval

De politie trof toen heel veel softdrugs, harddrugs en hoeveelheden contant geld aan. Om hoeveel contant geld het ging werd niet bekend gemaakt. Vanuit de buurt en via Misdaad Anoniem zijn er veel meldingen binnen gekomen over overlast en vermoedens van drugshandel. Al die mensen die naar binnen en buiten komen kwamen er natuurlijk niet vanwege carnaval of iets anders. Op een gegeven moment valt dat op.

‘Buurtbewoners slapen slecht en voelen zich onveilig’

Burgemeester Marcouch gaat voor nog meer veiligheid in Arnhem: ‘Deze ernstige overlast en onveiligheid zijn onacceptabel. Buren en buurtbewoners slapen slecht en voelen zich onveilig in eigen portiek en op straat. Door het optreden van de politie handhaven we, wordt de norm gesteld en met de sluiting stoppen we de venijnige en intimiderende overlast voor buren en buurt.’

Advocaat in Arnhem nodig?

ReactiesRelated Articles

Arnhemse tafeltennisster Suzanne speelt op hoogste niveau in Duitsland

Arnhem heeft veel meer topsporters dan velen weten. De hoofdstad van Gelderland heeft ook een van de beste tafeltennissers van

Beveiliger winkelcentrum Presikhaaf stopt en wordt politieagent

Oeps! Artikel is niet meer beschikbaar…. Reacties

Vooral Arnhemmers hebben baat bij Turkse supermarktenoorlog

De komst van de Turkse supermarkt Guven aan de honingkamp in Presikhaaf is inmiddels een feit. Het bedrijf is bezig