Officiële pasfoto’s nu ook mogelijk bij My Phone in Presikhaaf

Officiële pasfoto’s nu ook mogelijk bij My Phone in Presikhaaf

MyPhone Arnhem in winkelcentrum Presikhaaf maakte onlangs bekend dat klanten sinds kort ook terecht kunnen voor officiële pasfoto’s. Het bedrijf dat bekend staat voor reparaties van telefoons en tablets maakte de samenwerking met IDfoto.nl bekend. (foto: screenshot MyPhone Arnhem)

Officiële pasfoto’s laten maken in Presikhaaf

Eindelijk komt er dus ook in winkelcentrum Presikhaaf een bedrijf waar je ook pasfoto’s kunt maken. MyPhone Arnhem bestaat als sinds 2015 en komt nu met een aanvullende dienst.

Pasfoto’s in Arnhem laten maken voor paspoort of ID

IDfoto.nl is een van de toonaangevende bedrijven die landelijk gespecialiseerd is voor het maken van pasfoto’s voor paspoorten, rijbewijzen en ID-kaarten. Eigenlijk maken ze pasfoto’s voor alles waar een officiële pasfoto op hoort te komen waaronder ook internationale paspoorten of bedrijfspassen.

Volgens MyPhone Arnhem zijn deze pasfoto’s ook digitaal te verkrijgen voor het gebruik van bijvoorbeeld een CV of sociale media.

MyPhone Arnhem is gevestigd aan de Hanzestraat 216 in winkelcentrum Presikhaaf en is dagelijks tot 18.00 uur geopend.

Vreemdelingenrecht | ondernemingsreccht | arbeidsrecht


Related Articles

Ikea Duiven plaatst attractie voor kids met grootste bedrijf van Nederland

Ikea Duiven plaatst dit weekend een draaimolen en zweefschommel voor de kids.

Met een overbruggingshypotheek leen je tijdelijk geld om het nieuwe huis te kopen

Overbruggingshypotheek Stel je voor, je hebt plannen om te gaan verhuizen, maar je hebt je huidige woning nog niet verkocht.

Vrijheid door zelfstandig reizen met Openbaar Vervoer

Uit handen van wethouder Ron König ontvingen tien Arnhemmers dinsdagmiddag een certificaat, omdat ze de afgelopen periode zelfstandig hebben leren

Geverifieerd door MonsterInsights