Officiële pasfoto’s nu ook mogelijk bij My Phone in Presikhaaf

Officiële pasfoto’s nu ook mogelijk bij My Phone in Presikhaaf

MyPhone Arnhem in winkelcentrum Presikhaaf maakte onlangs bekend dat klanten sinds kort ook terecht kunnen voor officiële pasfoto’s. Het bedrijf dat bekend staat voor reparaties van telefoons en tablets maakte de samenwerking met IDfoto.nl bekend. (foto: screenshot MyPhone Arnhem)

Officiële pasfoto’s laten maken in Presikhaaf

Eindelijk komt er dus ook in winkelcentrum Presikhaaf een bedrijf waar je ook pasfoto’s kunt maken. MyPhone Arnhem bestaat als sinds 2015 en komt nu met een aanvullende dienst.

Pasfoto’s in Arnhem laten maken voor paspoort of ID

IDfoto.nl is een van de toonaangevende bedrijven die landelijk gespecialiseerd is voor het maken van pasfoto’s voor paspoorten, rijbewijzen en ID-kaarten. Eigenlijk maken ze pasfoto’s voor alles waar een officiële pasfoto op hoort te komen waaronder ook internationale paspoorten of bedrijfspassen.

Volgens MyPhone Arnhem zijn deze pasfoto’s ook digitaal te verkrijgen voor het gebruik van bijvoorbeeld een CV of sociale media.

MyPhone Arnhem is gevestigd aan de Hanzestraat 216 in winkelcentrum Presikhaaf en is dagelijks tot 18.00 uur geopend.

Vreemdelingenrecht | ondernemingsreccht | arbeidsrecht

ReactiesRelated Articles

Gast zet dakloze man met terpentine in de fik!

Deze gast is de dakloze meneer helemaal zat! Na herhaaldelijk vriendelijk verzocht de flat te verlaten besluit hij op bizarre

VIDEO Treitervlogger Ismail Ilgun krijgt klappen van boze Turk uit Zaandam

Hoodvlogger Ismail Ilgun staat al enige tijd in de spotlights. De ene groep vindt hem geweldig en de andere groep

Misleidende rekenvoorbeeld gemeente met afval scheiden

De gemeente Arnhem heeft dit weekend aan 80.000 huishoudens een infowijzer gestuurd met informatie over afval scheiden, ook wel bekend