Hoezo coronacrisis? Deze sneakers kosten nog steeds 800 euro

Hoezo coronacrisis? Deze sneakers kosten nog steeds 800 euro

Niet iedereen heeft last van de coronacrisis zou je denken als je sneakers van 800 euro of nog duurder verkoopt. Het bedrijf Arturo uit Nijmegen heeft zelfs Christian Louboutin sneakers te koop staan waar je 1500 euro voor moet neerleggen. (foto: screenhot website Arturo)

Sneakers van Givenchy, Dsquared2 en Cristian Louboutin

Online reclame voor onder andere Valentino sneakers

Arturo Fashion is recent begonnen met een online reclamecampagne, vanwege een lancering van een nieuwe website, waarbij 20% korting wordt aangeboden. Bezoekers die ‘LIJPE20’ intikken als kortingscode krijgen de Valentino of Givenchy sneakers voor een ‘betaalbare” prijs. Zelfs met korting zijn deze exclusieve merkschoenen voor velen nog steeds onbetaalbaar. Maar er is dus kennelijk vraag naar dure merkkleding. Kijk maar eens bij de Albert Heijn, als je in de rij staat, hoe vaak je van dit soort sneakers tegenkomt.

Ook jassen en petten voor honderden euro’s

De fashionzaak in Nijmegen verkoopt niet alleen sneakers. Het bedrijf heeft ook een enorme aanbod van jassen tot aan petten van grote merken zoals Empori Armani, Versace of DSQUARED2. Gelukkig zijn er ook bijvoorbeeld sneakers van Versace die maar voor 150 euro worden aangeboden. Al zijn het er maar twee soorten. Daarna worden ze flink wat duurder en aparter in design.

Parajumper jas kopen met een bijbaantje?

Gelukkig hoef je niet langs te gaan in de winkel omdat online bestellen bij Arturo ook mogelijk is. Maar of je met je bijbaantje bij de supermarkt een jas bij Arturo kunt bestellen is nog maar de vraag. Mocht je een beetje hoop hebben, dan moeten we je teleurstellen. Ook de jassen van Parajumpers en Dsquared2 zijn in de aanbieding voor ongeveer 500 euro.

Arturo bereikt natuurlijk een hoger segment aan klanten die wel Givenchy’s en Valentino sneakers van een paar honderd euro kunnen kopen. Dat veel consumenten niet hun huur aan sneakers willen uitgeven is begrijpelijk. Daarentegen is het ook zeer aannemelijk dat de lokale Mobiceps en Monica Geuze’s in de regio Arnhem wel in staat zijn om deze sneakers te kopen.

Van de redactie: Om allerlei geruchten tegen te gaan: Arturo heeft geen contact met ons opgenomen of een verzoek gedaan voor publicatie van een artikel. De redactie staat wel open om sneakers te dragen en daar onafhankelijke reviews over te publiceren.

advocaat in de buurt | advocaat nodig | problemen met de werkgever

ReactiesRelated Articles

€ 2000 subsidie op groen gas HRe-ketel

Is uw ketel aan vervanging toe? Wilt u lagere energielasten? Kom naar de informatieavond op 3 maart om 19.00 uur

Jongeman (25) raakt gewond in Arnhem na brute overval op straat

Een jongeman uit Westervoort werd zondagochtend in Arnhem aangesproken door een onbekende man. De onbekende man wilde geld zien en

Lage opkomst in Gelderland voor Turkse verkiezingen

De Turkse Parlementsverkiezingen zijn nog niet helemaal boeiend voor de Nederlandse Turken, blijkt uit de lage opkomst. Volgens de Turkse