Spijkerkwartier blijft aantrekkelijk voor drugscriminelen in de stad

Spijkerkwartier blijft aantrekkelijk voor drugscriminelen in de stad

De wijkagenten in de Arnhemse wijk het Spijkerkwartier zijn weer druk geweest met een ontdekte illegale wietkwekerij. De wijkagent maakte daar vandaag zelf melding over, naar aanleiding van een hennepkwekerij in een bedrijfspand aan de Lombardstraat. De wijk blijft aantrekkelijk voor drugscriminelen om illegale hennepkwekerijen op te zetten. Het is al de zoveelste ontdekking in korte tijd. (foto: Twitter/WijkagentenSpijkerkwartier)

Zeer professioneel ingerichte hennepkwekerij

De agenten troffen woensdag twee tenten in de loods aan met ieder 270 planten. De installatie was zeer professioneel ingericht blijkt uit de foto die is gedeeld via sociale media. Ook is er een eerder oogst ontdekt met 475 planten. Het was dus kassa voor de politie toen het binnenviel. Er waren geen mensen terplekke toen de politie een kijkje kwam nemen.

Volgens de politie is de huurder en verhuurder bekend

Net zoals bij alle andere illegale hennepkwekerij was er nu ook sprake van het aftappen van illegale stroom. Opvallend is wel dat nu bekend is gemaakt dat de huurder van het pand en de verhuurder bekend zijn bij de politie. Niet dat illegale hennep kartels daar wakker van liggen. Er komt maar geen einde aan illegale hennepkwekerijen in Arnhem, en vooral het Spijkerkwartier.

Advocaat in de buurt | Echtscheiding | Problemen met incasso

ReactiesRelated Articles

Waar laat jij de melkpakken?

Pakken van melk, yoghurt etcetera mogen sinds kort bij het plastic afval in de plastic-heroes zak. Net als blikjes van

Man(25) uit Deventer slaat vriendin(22) ernstig het ziekenhuis in

Een 25-jarige man uit Deventer is aangehouden op verdenking voor ernstig huiselijk geweld tegen zijn 22-jarige vriendin. Reacties

John Frostbrug onder handen genomen

Tussen 10 en 28 augustus vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan de John Frostbrug. Onder andere de voegen in het wegdek worden