Spijkerkwartier blijft aantrekkelijk voor drugscriminelen in de stad

Spijkerkwartier blijft aantrekkelijk voor drugscriminelen in de stad

De wijkagenten in de Arnhemse wijk het Spijkerkwartier zijn weer druk geweest met een ontdekte illegale wietkwekerij. De wijkagent maakte daar vandaag zelf melding over, naar aanleiding van een hennepkwekerij in een bedrijfspand aan de Lombardstraat. De wijk blijft aantrekkelijk voor drugscriminelen om illegale hennepkwekerijen op te zetten. Het is al de zoveelste ontdekking in korte tijd. (foto: Twitter/WijkagentenSpijkerkwartier)

Zeer professioneel ingerichte hennepkwekerij

De agenten troffen woensdag twee tenten in de loods aan met ieder 270 planten. De installatie was zeer professioneel ingericht blijkt uit de foto die is gedeeld via sociale media. Ook is er een eerder oogst ontdekt met 475 planten. Het was dus kassa voor de politie toen het binnenviel. Er waren geen mensen terplekke toen de politie een kijkje kwam nemen.

Volgens de politie is de huurder en verhuurder bekend

Net zoals bij alle andere illegale hennepkwekerij was er nu ook sprake van het aftappen van illegale stroom. Opvallend is wel dat nu bekend is gemaakt dat de huurder van het pand en de verhuurder bekend zijn bij de politie. Niet dat illegale hennep kartels daar wakker van liggen. Er komt maar geen einde aan illegale hennepkwekerijen in Arnhem, en vooral het Spijkerkwartier.

Advocaat in de buurt | Echtscheiding | Problemen met incasso

ReactiesRelated Articles

Uitslag referendum betalen per afval zak nu bekend

53,4% van de Arnhemmers steunt de voorgelegde vraag van het afvalreferendum om te stoppen met het betalen per afvalzak (diftar),

Arnhemse Academy publiceert eerste gamegeschiedenis van Nederland

APRIL 2019 – De Karel van Mander Academy (KvMA) uit Arnhem heeft deze maand een unicum. Het heeft met Gamegeschiedenis van Nederland

Arnhems team loopt mee tijdens ‘Nacht van de Vluchteling’

In het holst van de nacht lopen wethouder Gerrie Elfrink, vrijwilligers, vluchtelingen, ambtenaren en medewerkers van vluchtelingen-instanties zaterdag 18 juni