Chris Elyass pakt zege na spannend slot tegen Barber James

Chris Elyass pakt zege na spannend slot tegen Barber James

Chris Elyass is sinds 20 april officieel kampioen hooghouden in Arnhem en omgeving. In diverse media werden artikelen gepubliceerd over een hooghoud challenge van Alem The Barber uit Arnhem. De bekende kapper heeft vaker acties en challenges voor zijn klanten. Met nog maar 24 uur te gaan was het record eerst in handen van Barber James, nadat Chris Elyass wekenlang op nummer een stond.

Chris Elyass stond wekenlang alleen bovenaan met 753 keer hooghouden

Chris stond al weken namelijk in zijn eentje bovenaan door 754 keer hoog te houden. Niemand die daar maar ook in de buurt kwam. Todat barber James opeens tevoorschijn kwam. Tot verbazing van velen ging Barber James, met nog maar een etmaal te gaan, daar overheen met 1000 keer hooghouden. Hij was dan ook officieus de winnaar, totdat Chris Elyass weer back in town was. De strijd werd heftiger toen Barber James terugkwam met zijn collega Barber Bekir om Chris Elyass te verslaan. James verbrak alle records en hield de bal 2839 keer hoog. Hij had Chris Elyass weer ingehaald en ook zijn eigen record verbroken. Met nog maar een uur te gaan, zou hij alsnog de titel winnen.

Barber James tijdens zijn eerste poging Arnhem is een nieuwe koning hooghouden rijker

Barber James verbreekt record door 2839 keer hoog te houden

Daarna gebeurde er iets geks! Omdat Alem the Barber alles online deelde, kreeg iedereen te zien dat Barber James weer bovenaan stond met 2839 keer hooghouden. Met nog maar een uur te gaan was het haast onmogelijk dat het record hooghouden van James verbroken zou worden.

Het onwaarschijnlijke gebeurde toch in Arnhem

Het onwaarschijnlijke gebeurde, toen barber James al thuis was, en zat te wachten op een officiële publicatie van het winnen van de Hooghoud Challenge 2021 georganiseerd door Alem the Barber. Chris Elyass ging 35 minuten lang hooghouden om het record van barber James alsnog weer te verbreken. Dit lukte hem ook, doordat de teller eindigde op 4007 keer hooghouden. Hiermee verklaarde Alem The Barber dan ook Chris Elyass tot officiële winaar van de hooghoud challgenge 2021.

Niet meer bereikbaar voor commentaar

Barber James was later op de avond niet meer bereikbaar voor commentaar. Mogelijk heeft dit te maken met deze bizarre eindstrijd waardoor beiden elkaars record verbraken. Barber James was zelfs dinsdag officieus gepresenteerd als Hooghoud kampioen nadat hij het record van Chris Elyass in eerste instantie had verbroken.

Advocaat nodig voor uw probleem of geschil met uw gemeente

ReactiesRelated Articles

De nieuwe Gemeentegids wordt niet meer huis-aan-huis verspreid

Vanaf 17 februari ligt de nieuwe gemeentegids Arnhem 2016 voor u klaar. Dit jaar is er wel iets anders: de

Toeristen verleid met afbeeldingen van binnenstad en Veluwe

Langs de Kemperbergerweg in Arnhem worden deze week zes houten frames geplaatst waarin uitnodigende beelden worden getoond van zowel het

Gemeente Arnhem verhoogt parkeertarief voor garages

Alsof het allemaal niet duur genoeg is gaat de gemeente de tarieven voor het parkeren in gemeentelijke parkeergarages verhogen met