Darfalou: ‘Ramadan is binnen ons geloof een bijzondere periode’

Darfalou: ‘Ramadan is binnen ons geloof een bijzondere periode’

Vitesse TV ging in gesprek met Oussama Darfalou over de wedstrijd tegen Feyenoord, de Ramadan en zijn familie en vrienden. Over het vasten was Darfalou zeer openhartig en eerlijk. In tegenstelling tot velen verklaart Darfalou dat het allemaal best meevalt voor. ‘Wij vinden het normaal om te trainen of wedstrijden te spelen tijdens de Ramadan’. (foto: screenshot youtube)

Bij Vitesse weet iedereen dat vier spelers vasten

Bij Vitesse weet iedereen dat vier spelers vasten. Dat geldt ook voor de technische staf van Vitesse die op de hoogte is van vier vastende spelers. Darfalou blijkt een echte bikkel te zijn. ‘Het normale leven gaat gewoon door, alleen eet ik over dag niet. Voor de rest blijft alles het zelfde, want het lukt ons prima om met het team mee te trainen.’

Advocaat in de buurt| Problemen met uw werkgever

Voedingsdeskundige Vitesse geeft advies over juiste voeding en vitamine

Darfalou is natuurlijk niet net begonnen met het vasten tijdens de Ramadan. De speler doet net als ieder ander moslim al vanaf zijn jeugdjaren mee met het vasten, wat ook nog gezond is voor het lichaam, blijkt maar weer uit een recente nieuwsartikel van RTL. Bij de club houden ze zelfs rekening met het feit dat hij aangepast moet eten. De voedingsdeskundige bij Vitesse heeft de vastende spelers bij Vitesse advies met de juiste voeding en vitamine zodat het lichaam het aankan.

Darfalou geniet zichtbaar van de Ramadan

Darfalou geniet zichtbaar van de Ramadan en alle gezelligheid die daar bij komt: ‘Binnen ons geloof is het een bijzondere periode, maar voor persoonlijk is het normaal. Het is onderdeel van mijn leven. Het normale leven gaat gewoon door, alleen eet ik overdag niet. Ik geniet van deze tijd en doe overdag gewoon mijn werk.

Volledige interview met Darfalou kun je terugkijken via VitesseTV

Horecagroothandel | terrastoelen | horecameubels | Horecaapparatuur


Related Articles

Arnhemmers verlagen energieverbuik dankzij Arnhem gaat AAN!

Aanstaande zaterdag (23 september) worden ongeveer 25 Arnhemse duurzame energie-initiatieven getoond aan de stad. Van Malburgen tot Hoogkamp en van

Veel bekende Arnhemmers tijdens concert Gokhan Ozen

De bekende Turkse zanger Gokhan Ozen was onlangs in Nijmegen bij club MonteCarlo voor een concert. Dit bleef in Arnhem

Moordaanslag op Turkse klusjesman blijkt vergissing

De liquidatie van de Nijmeegse klusjesman Mehmet Kilicsoy (49) blijkt toch een vergissing te zijn. Dit maakte de Telegraaf bekend.

Geverifieerd door MonsterInsights