Schokkende beelden van Robocop-agent die demonstrant zware stoten uitdeelt

Schokkende beelden van  Robocop-agent die demonstrant zware stoten uitdeelt

Afgelopen zondag was er een demonstratie van Nederland in Verzet in Arnhem waar vele mensen uit de regio op af kwamen. Volgens Marcouch mocht deze demonstratie doorgaan en kwam er een noodverordening inde stad om zo mogelijk ook rellende voetbalsupporters tegen te houden. Die rellende supporters kwamen er niet, waarom ze niet zijn gekomen is niet bekend. In plaats van rellende supporters kreeg de politie te maken met demonstranten die ook nogal veel alcohol hadden gedronken. (foto: screenshot youtube)

Burgemeester Marcouch blij dat er geen grote incidenten waren

In een persbericht zegt burgemeester Marcouch het volgende: ‘Ik ben blij dat de middag zonder grote geweldsincidenten is verlopen, ik wil mijn complimenten uitspreken in de richting van de politiemensen en de handhavers voor de professionele manier waarop zij hebben gewerkt.’

Problemen met de gemeente of UWV | Of heeft u vragen over u verblijfsvergunning

Politie was heel zichtbaar aanwezig

De politie was in de hele stad zichtbaar aanwezig. Er werden in totaal 6 aanhoudingen verricht, waarvan een voor openlijke geweldpleging en vijf voor het beledigen van politieambtenaren. Opvallend zijn de schokkende beelden waarop een Robocop-agent nogal tekeer gaat tegen een demonstrant die weigert om op tempo weg te gaan. De agenten bestormen met meerdere mensen richting de uitgang om de demonstranten weg te jagen, waarbij opvalt hoe een Robocop-agent Rico Verhoeven nadoet om die ene demonstrant te slaan. Op de beelden is ook te zien hoe een jonge meid geschokt staat te kijken wanneer ze opeens tussen meerdere agenten staat.

De beelden kunnen als schokkend ervaren worden omdat de man niet in staat lijkt om überhaupt weerstand te bieden tegen deze afgetrainde en gespierde agent. Agent op de foto is bewust troebel, op de videobeelden hebben wij als redactie geen invloed. Als redactie weten wij niet of er geknipt en geplakt is met de beelden.

Zie deze schokkende beelden en oordeelt u zelf of geweld op dat moment gepast was of niet:

Horecaterrasstoel | Terrastafel | Terrasstoelen kopen via Marktplaats

ReactiesRelated Articles

BEELDEN Murat Şenyer geniet zichtbaar tijdens prachtige bruiloft

Amateurspits Murat Şenyer genoot zichtbaar van alle aandacht tijdens zijn bruiloft op zaterdagavond in Oldebeth Exclusive. De voetballer is in Arnhem

De SchnitzelKoning van Arnhem heeft een nieuwe baan

‘De SchnitzelKoning’ van Arnhem, Oguzhan Bozdag, gaat er mee stoppen! Volgens verschillende bronnen kregen wij de melding dat Bozdag niet

Bekende Arnhemse gebouw wordt eindelijk verkocht

Vrijdag 18 december gaat de verkoop van de (her)ontwikkelingslocatie aan de Boulevard Heuvelink in Arnhem Centrum daadwerkelijk van start. Reacties