Ondanks woningurgentie heeft mama 15.000 euro nodig voor aanpassing kamer

Ondanks woningurgentie heeft mama 15.000 euro nodig voor aanpassing kamer

Je zou maar een moeder zijn met vier kinderen en moeten verhuizen omdat Emirhan (4) de ziekte van Duchenne (DMD) heeft en een aangepaste kamer nodig heeft. Het leven is al zwaar en je hebt als ouder weinig middelen om alles goed te regelen. (foto: GoFundMe)

Spierziekte tast de spieren van haar zoon aan

Zo ook familie Gemici uit Arnhem. Mevrouw Gemici woont met in totaal vijf personen in een klein huisje in Arnhem. Het is bijna niet te doen, maar toch moet de familie overleven om de kinderen een toekomst te geven. De spierziekte tast de spieren aan en verzwakt de spieren van Emirhan. ‘Hij heeft momenteel al veel moeite met lopen en als moeder til ik hem dagelijks op om de trap af en op te komen. Gelukkig hebben we een speciale woningindicatie gekregen, maar helaas hebben we het financieel niet breed.’ De moeder vraagt om hulp via een crowdfundactie van GoFundMe.

terrastafels | terrasstoelen | terrasstoelen kopen | terrastafel horeca

15.000 euro nodig voor aanpassing kamer

Om de aangeboden woning enigszins aan te passen voor de 4-jarige Emirhan is er een bedrag nodig van 15.000 euro. Er is al een bedrag van 2000 euro ingezameld, maar dat is nog lang niet voldoende voor alle kosten om de aangepaste kamer te realiseren voor Emirhan.

Alle kleine beetjes helpen

Daarom komt de moeder van Emirhan met een noodkreet en vraagt ze iedereen om een kleine bijdrage zodat ze het bedrag van 15.000 euro kan bereiken met deze actie. ‘Graag zou ik het erg waarderen, alle beetjes kunnen mij ondersteunen in het nieuwe huis.

Wil je Emirhan (4) ook helpen met zijn aangepaste kamer? Klik hier om te doneren via GoFundMe.

Problemen met uw werkgever


Related Articles

Genomineerden Cultuurprijs Arnhem 2024 zijn bekend!

De jury van de Cultuurprijs Arnhem heeft de drie genomineerden voor de Cultuurprijs Arnhem 2024 bekendgemaakt. Uit een scala aan

Duurste kaart voor Verhoeven en Hari kost 1500 euro

Vanaf donderdag 25 juli 2019 zijn de kaarten in de voorverkoop te koop voor de liefhebbers van de vechtpartij in

Beste Turkse doelman van Gelderland is meer dan alleen een sporter

Doelman Sinan Bağcı is meer dan alleen top doelman en topsporter. De bekende doelman uit Arnhem en de beste Turkse

Geverifieerd door MonsterInsights