Hertz introduceert camperverhuur in Nederland

Hertz introduceert camperverhuur in Nederland

Autoverhuurbedrijf Hertz past zich ook aan een coronaproof periode waarbij niet iedereen in Nederland op vakantie naar het buitenland kan en wil gaan. Om de grote behoefte aan lokaal reizen mogelijk te maken komt het bedrijf met campers die gehuurd kunnen worden voor vakanties in Nederland.

Productaanbod luxe campers direct verruimd

Hertz is daar per direct mee gestart. Het productaanbod met campers is verruimd waardoor sta-at-home op wielen mogelijk is als je toch op vakantie wilt gaan met het gezin en veilig wilt blijven reizen. De campers zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk. Zowel twee als voor vier personen.

Advocaat nodig | geschil met uw werkgever | problemen met de gemeente

Regio Arnhem kan campers huren in Apeldoorn

Helaas is er geen luxe camper in Arnhem beschikbaar. Daarvoor moeten Arnhemmers en alle anderen in de regio naar Apeldoorn. In heel Nederland zijn de luxe campers beschikbaar bij de verhuurkantoren in Utrecht, Breda, Leiden en ook dus in Apeldoorn.

ReactiesRelated Articles

BREAKING Politie onderhandelt met Arnhemmer die zichzelf wil opblazen

Zojuis is informatie binnengekomen van een Arnhemmer die zich zelf wil opblazen. Volgens ooggetuigen onderhandelt de politie met de man.

Man vraagt om geld en trekt daarna een grote mes

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof aan de dovenetellaan in Arnhem-Zuid. Op 24 oktober 2018 heeft

AFC Arnhem oefent tegen Griekse en Engelse profclubs

Griekse topclub Panathinaikos Eersteklasser AFC Arnhem (net gedgradeerd uit de hoofdklasse) oefent binnenkort tegen twee profclubs uit Engeland en Griekenland.