Hertz introduceert camperverhuur in Nederland

Hertz introduceert camperverhuur in Nederland

Autoverhuurbedrijf Hertz past zich ook aan een coronaproof periode waarbij niet iedereen in Nederland op vakantie naar het buitenland kan en wil gaan. Om de grote behoefte aan lokaal reizen mogelijk te maken komt het bedrijf met campers die gehuurd kunnen worden voor vakanties in Nederland.

Productaanbod luxe campers direct verruimd

Hertz is daar per direct mee gestart. Het productaanbod met campers is verruimd waardoor sta-at-home op wielen mogelijk is als je toch op vakantie wilt gaan met het gezin en veilig wilt blijven reizen. De campers zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk. Zowel twee als voor vier personen.

Advocaat nodig | geschil met uw werkgever | problemen met de gemeente

Regio Arnhem kan campers huren in Apeldoorn

Helaas is er geen luxe camper in Arnhem beschikbaar. Daarvoor moeten Arnhemmers en alle anderen in de regio naar Apeldoorn. In heel Nederland zijn de luxe campers beschikbaar bij de verhuurkantoren in Utrecht, Breda, Leiden en ook dus in Apeldoorn.Related Articles

40 nieuwe woningen in Presikhaaf op loopafstand winkelcentrum

Het pand van Leisurelands aan de Kermisland in Presikhaaf is verkocht aan een regionale ontwikkelende belegger. De eigenaresse ging akkoord

Adviseur Şerifoğlu Amsterdam zoekt partner in Arnhem voor nieuwe vestiging

De bekende cafe en patisserie zaak uit Amsterdam, Şerifoğlu, onderzocht de mogelijkheden om een nieuwe en vijfde vestiging in Arnhem

Politie geeft tips over inbraakbeveiliging voor de vakantieperiode

De politie geeft tips over inbraakbeveiliging voor de vakantieperiode.

Geverifieerd door MonsterInsights