Hertz introduceert camperverhuur in Nederland

Hertz introduceert camperverhuur in Nederland

Autoverhuurbedrijf Hertz past zich ook aan een coronaproof periode waarbij niet iedereen in Nederland op vakantie naar het buitenland kan en wil gaan. Om de grote behoefte aan lokaal reizen mogelijk te maken komt het bedrijf met campers die gehuurd kunnen worden voor vakanties in Nederland.

Productaanbod luxe campers direct verruimd

Hertz is daar per direct mee gestart. Het productaanbod met campers is verruimd waardoor sta-at-home op wielen mogelijk is als je toch op vakantie wilt gaan met het gezin en veilig wilt blijven reizen. De campers zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk. Zowel twee als voor vier personen.

Advocaat nodig | geschil met uw werkgever | problemen met de gemeente

Regio Arnhem kan campers huren in Apeldoorn

Helaas is er geen luxe camper in Arnhem beschikbaar. Daarvoor moeten Arnhemmers en alle anderen in de regio naar Apeldoorn. In heel Nederland zijn de luxe campers beschikbaar bij de verhuurkantoren in Utrecht, Breda, Leiden en ook dus in Apeldoorn.

ReactiesRelated Articles

Brandweer redt hond van verdrinkingsdood bij Immerlooplas

Zaterdagochtend heeft de brandweer een hond gered van de verdrinkingsdood. Na een melding kwam de duikploeg van de brandweer om

‘De Staat’ geeft les Nederlands over D’s en T’s

De Nijmeegse band ‘De Staat’ heeft voor televisieprogramma Het Klokhuis van Zapp een nummer wat nu te zien is op

VIDEO Politie Arnhem is met spoed op zoek naar deze man

De politie in Arnhem is met spoed op zoek naar deze man. De man van rond de 45 jaar wordt