Ercan Özturk is mogelijk niet vrijwillig meegegaan in de auto

Ercan Özturk is mogelijk niet vrijwillig meegegaan in de auto

De Turks Nederlandse Ercan Özturk uit Apeldoorn is sinds 28 maart 2021 vermist. De politie is al die tijd op zoek naar een signaal om de man uit Apeldoorn te vinden. Het gaat om een heftige zaak blijkt uit de beelden van Bureau GLD. (foto: Youtube)

Sinds 28 maart geen enkel teken van leven

Sinds 28 maart is er ook geen enkel teken van leven geweest. Na een uitzending van Opsporing Verzocht kwamen er tips binnen. Deze hebben niet geleidt tot de vondst van de man. De politie denkt wel te weten dat er mensen zijn die meer weten dan bekend is over de vermissing van Ercan Özturk. Alle opties zijn nog open volgens de politie.

Advocaat gezocht | Advocaat in de buurt

Slachtoffer misdrijf of tegen zijn wil ergens vastgehouden?

‘Het zou kunnen zijn dat hij slachtoffer is geworden van een misdrijf of tegen zijn wil ergens wordt vastgehouden’, aldus de politie. Er is inmiddels meer informatie over de auto waarin hij geeft gezeten. Ercan zou volgens de politie ingestapt zijn in een lichtblauwe Polo en is gereden richting Deventer. Het is vooralsnog onduidelijk of hij daar ook is aangekomen.

Geef tips direct door aan de politie

Voor meer informatie over de vermissing zie onderstaande beelden. Bij meer informatie of een tip kunt u contact opnemen met de politie via 0800-6070 of 0800-7000.

ReactiesRelated Articles

BEELDEN Bus van bekende zanger Seref Eren in Arnhem gestolen

De bus van zanger en muziek maker Seref Eren s gestolen. Reacties

BEELDEN Beveiliger Media Markt ‘The Bear’ laat oordop-dief en vrienden toch gaan

En weer was het raak bij de Media Markt in Arnhem. Op 4 januari 2017 probeert de bekende beveiliger ‘The

‘Drieling’ voorbeeld voor veel Arnhemse jongeren

De bekendste voetballers van Arnhem, na Theo Janssen, zijn misschien toch wel de ‘drieling’ uit de Arnhemse wijk St. Marten.