Ercan Özturk is mogelijk niet vrijwillig meegegaan in de auto

Ercan Özturk is mogelijk niet vrijwillig meegegaan in de auto

De Turks Nederlandse Ercan Özturk uit Apeldoorn is sinds 28 maart 2021 vermist. De politie is al die tijd op zoek naar een signaal om de man uit Apeldoorn te vinden. Het gaat om een heftige zaak blijkt uit de beelden van Bureau GLD. (foto: Youtube)

Sinds 28 maart geen enkel teken van leven

Sinds 28 maart is er ook geen enkel teken van leven geweest. Na een uitzending van Opsporing Verzocht kwamen er tips binnen. Deze hebben niet geleidt tot de vondst van de man. De politie denkt wel te weten dat er mensen zijn die meer weten dan bekend is over de vermissing van Ercan Özturk. Alle opties zijn nog open volgens de politie.

Advocaat gezocht | Advocaat in de buurt

Slachtoffer misdrijf of tegen zijn wil ergens vastgehouden?

‘Het zou kunnen zijn dat hij slachtoffer is geworden van een misdrijf of tegen zijn wil ergens wordt vastgehouden’, aldus de politie. Er is inmiddels meer informatie over de auto waarin hij geeft gezeten. Ercan zou volgens de politie ingestapt zijn in een lichtblauwe Polo en is gereden richting Deventer. Het is vooralsnog onduidelijk of hij daar ook is aangekomen.

Geef tips direct door aan de politie

Voor meer informatie over de vermissing zie onderstaande beelden. Bij meer informatie of een tip kunt u contact opnemen met de politie via 0800-6070 of 0800-7000.



Related Articles

Binnenkort wokmaaltijd voor 3 euro in Arnhem vanwege ‘wokoorlog’

Arnhem krijgt op korte termijn een heuse ‘wokoorlog’ in de stad. Verschillende bronnen maken hier melding van aan HaberArnhem. Het

Mega uitbreding bij JCL Logistics in Duiven

JCL Logistics breidt uit naar DC van circa 20.000 m² in Duiven

Başkonsolos Muammer Cengiz’den Arnhem halkına ve Marcouch’a teşekkürler

Arnhem Türkiyem Camii’nde yapılan proğrama katılan Türkiye Cumhuriyeti başkonsolosu Muammer Hakan Cengiz Arnhem halkına ve belediye başkanı Ahmed Marcouch’a teşekkür

Geverifieerd door MonsterInsights