Marcouch sluit ‘henneppand’ aan van Muijlwijkstraat

by AMS97531A123 | 18 mei 2021 21:55

Burgemeester Marcouch kent geen genade in Arnhem als het om drugs gaat. Hij maakte vandaag bekend dat het drugspand aan de van Muijlwijkstraat in Arnhem per direct is gesloten. In de woning, mogelijk een appartement, trof de politie ongeveer 300 planten aan. De woning werd eerder ook al gebruikt voor een hennepkwekerij. (foto: archief)

Marcouch roept Arnhemmers op om melding te maken

Marcouch roept burgers in Arnhem ook om contact op te nemen met de politie als je iets hebt gezien of iets weet. ‘Zo kunnen we de norm stellen’. ”Brandgevaar, wateroverlast, stank, en schade aan woningen – met hun foute drugsactiviteiten brengen criminelen buren en buurt in gevaar. Criminele organisaties die vaak schuilgaan achter de kwekerijen stokken het eerlijke leven in de wijken en zijn een levensgevaarlijk voorbeeld voor onze kinderen.’ aldus burgemeester Marcouch.

Arnhemse offensief om panden te sluiten waar drugs wordt gebruikt

Het pand blijft drie maanden gesloten en mag dan niet bewoond worden. De sluiting is onderdeel van het Arnhemse offensief om panden te sluiten waar drugs gebruikt, gemaakt of gehandeld wordt. De politie in Arnhem is ook met meer man en vaker zichtbaar in het Spijkerkwartier, Steenstraat en Velperpoort station. Vooral om de buurt veilig te maken voor inwoners, ondernemers en bezoekers van de stad. Vorige maand sloot de burgemeester ook al een woning aan de Nieuwe Aanleg en de Spechtstraat.

advocaat in de buurt | advocaat gezocht[1]
Endnotes:
  1. advocaat in de buurt | advocaat gezocht: https://haberarnhem.nl/2020/12/30/ozkara-advocaten-maakt-opvallende-naam-als-advocaat-bekend/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/05/18/marcouch-sluit-henneppand-aan-van-muijlwijkstraat/