Kleuters krijgen gastles van wijkagent over politiegadgets

Kleuters krijgen gastles van wijkagent over politiegadgets

De kleutergroep van ‘Kleuterjuf Arnhem’ kreeg vandaag wel heel erg hoog bezoek toen wijkagent Henk voor de klas stond. Bij de St. Paulusschool in Arnhem hadden ze een thema opdracht over verkeer en mochten de kinderen ook vragen stellen aan een wijkagent die langs zou komen. Iedereen was op de hoogte van het bezoek van de wijkagent. Dat maakte het nog spannender voor de jongste Arnhemmers. (foto: KleuterJufArnhem)

Advocaat in de buurt | Problemen met incasso

Wijkagent kreeg uitnodiging voor gastles

De kleuterjuf nodigde de wijkagent uit voor een gastles en bereidde samen met de kleuters allerlei vragen voor. Want zo vaak komt het niet voor dat een agent in de klas staat om een ‘gastles’ te geven. En al helemaal niet bij de kleuters. Er was veel interactie omdat de kleuters zich goed hadden voorbereid. Ook was het een onvergetelijke dag voor de kleuters blijkt uit de vele positieve reacties.

Wijkagent Henk mocht al zijn gadgets laten zien

Wijkagent Henk Westerhof kreeg de eer om al zijn gadgets te laten zien en uit te leggen wanneer hij dat gebruikt. Ook mochten de kinderen een politieauto van heel dichtbij zien en kregen ze tips om rekening mee te houden in het verkeer. Volgens de juf was iedereen superblij en was het ook nog een leuke, spannende en leerzame middag voor de kleuter.

ReactiesRelated Articles

Politie maakt slachtoffer ongeluk met trolleybus bekend

De politie heeft donderdagochtend bekend gemaakt dat het slachtoffer van het dodelijke ongeluk van woensdagavond een 73-jarige Arnhemmer uit Klarendal

De reizende fototentoonstelling ’50 jaar migratie in Nederland’ in Arnhem

Atlas Cultureel Centrum in Den Haag gaat op 11 januari 2018 de fototentoonstelling ‘Vijftig jaar migratie in Nederland’ in aanwezigheid

Jongeren Rijnstad doen een keer iets anders dan chillen op straat

De jongeren bij Rijnstad hebben de vastenmaand Ramadan gebruikt om iets anders te doen dan chillen of rondhangen op straat.