Heel Arnhem wacht met spanning op titelgevecht van Boy Boy

Heel Arnhem wacht met spanning op titelgevecht van Boy Boy

Vrijdag 28 mei aanstaande is het dan zover. De bekende Arnhemse kickbokser Boy Boy neemt het dan in een lang verwachte titelgevecht op tegen Raymon Bonte. Het belooft een top avond te worden, omdat veel wedstrijden vanwege corona niet plaats vonden. Veel liefhebbers van kickboks staan dus met smart te wachten op een gevecht van de bekende Arnhemmer.

Horeca apparatuur horeca RVS tafel marktplaats

35-jarige Boy Boy gaat voor titel

De 35-jarige Boy Boy, bekend uit Klarendal en Gym Reflexx, gaat de ring in voor een titelgevecht met Raymond Bonte. Volgens veel fans van Boy Boy maakt Bonte geen kans. Dit blijkt ook uit de vele reacties die online gedeeld worden. Maar het blijft natuurlijk een gevecht in de ring, waardoor het altijd spannend zak blijven voor de neutrale kijker.

Tegenwoordig ook actief als Personal Trainer

Boy Boy heeft natuurlijk niet stilgestaan. Hij traint al bijna twee jaar en is als trainer ook actief bij Gym Reflexx. Wie Boy Boy kent weet dat hij altijd topfit is. Daar geeft hij trainingen aan onder andere Theo Janssen en anderen die een een op een training willen van een Personal Trainer. Boy Boy Martin geeft kickbokslessen en helpt anderen als Personal Trainer.

Zijn titelgevecht van aanstaande vrijdag is exclusief te zien via WFLstream.com.

Hieronder de beelden van een eerder gevecht van Boy Boy tegen Fred Sikking:

Advocaat nodig | Problemen met de incasso of gemeente

ReactiesRelated Articles

VIDEO Politiewagen wordt aangevallen en in brand gestoken

De politie in Frankrijk wordt aangevallen. Autoruiten worden kapot getrapt en gegooid, auto’s worden in de fik gezet. Reacties

Dringend verzoek van politie aan alle Arnhemmers met een camera

De politie wil heel graag weten of Arnhemmers een camera hebben hangen aan hun woning of bedrijfspand. Hier is een

Ondanks algemeen oordeel zijn Arnhemmers kritisch over binnenstad

De gemeente presenteerde gisteren een binnenstadsmonitor met recente cijfers over het gedrag van bezoekers en waardering over verschillende onderwerpen die