20-jarige Julian von Moos op huurbasis naar Arnhem

20-jarige Julian von Moos op huurbasis naar Arnhem

Vitesse neemt Julian von Moos aankomend seizoen op huurbasis over van FC Basel. Tevens is een optie tot koop bedongen op de 20-jarige Zwitserse aanvaller. (foto: Youtube/Omdat we geen foto krijgen van Vitesse)

Rechtsbenige aanvaller en op meerdere posities inzetbaar

Von Moos is een rechtsbenige aanvaller die op meerdere posities inzetbaar is. In het seizoen 2020|2021 speelde hij 15 competitiewedstrijden voor FC Basel. Verder was de Zwitserse jeugdinternational actief in 2 Europa League kwalificatieduels voor de ploeg van oud-Vitessenaar Ricky van Wolfswinkel.

Ozkara advocaten uit Arnhem

Spors is weer tevreden met een nieuwe speler

Technisch directeur Johannes Spors: “Met Julian krijgen we de beschikking over een talentvolle speler die in aanvallend opzicht multifunctioneel inzetbaar is. Verder ben ik content met het feit dat we wederom een speler hebben kunnen contracteren voordat de voorbereiding van start gaat.”

Julian von Moos: “Ik wil de club ook bedanken voor de transfer en de club graag iets teruggeven voor deze kans. Afgelopen seizoen heb ik de kans gekregen van FC Basel om speelminuten te maken in het eerste elftal. Bij Vitesse wil ik mijn ontwikkeling voortzetten. Ik kijk er naar uit om te beginnen.”



Related Articles

FVD doet definitief mee in Arnhem!

Eerder kondigde Forum voor Democratie aan voornemens te zijn in 50 gemeenten mee te willen doen. De partij is trots

PvdA: veiligheid terug in de wijk

De PvdA wil buurten veiliger maken door bewoners zelf te laten bepalen hoe hun wijk veiliger moet worden. Dat staat

Mega LED schermen bij Gelredome

Bij het Gelredome in Arnhem staan tegenwoordig twee grote digitale schermen waar bedrijven op kunnen adverteren. De schermen zijn digitaal

Geverifieerd door MonsterInsights