Luxor Live gaat weer open voor publiek

Luxor Live gaat weer open voor publiek

Onder de noemer ‘Luxor Live in de Steigers’ presenteert het Arnhemse poppodium een reeks shows waarbij het publiek vanuit een gigantische steiger op een veilige 1,5 meter afstand van livemuziek kan genieten.

Eerste shows sinds noodgedwongen sluiting op 12 maart 2020

Het zijn de eerste shows voor een live publiek sinds het Arnhemse poppodium op 12 maart 2020 haar deuren noodgedwongen moest sluiten. In de grote zaal van Luxor Live staat een enorme steiger die op 1,5 meter ruimte biedt aan meer dan 150 bezoekers. “Zonder deze steiger kunnen we in onze grote zaal maximaal 75 bezoekers kwijt,” zegt facilitair manager Paul de Groot, “we zijn hartstikke blij dat we onder de huidige versoepelingen nu 50 bezoekers per show mogen ontvangen maar we hopen natuurlijk ook dat er snel meer versoepelingen komen zodat we de volle capaciteit van de steiger kunnen benutten.”

Reeks intieme shows met Luxor Live in de Steigers

Onder de noemer Luxor Live in de Steigers presenteert Luxor Live een reeks intieme shows. Onder de eerste namen bevinden zich o.a. Blaudzun, Luwten en Stephanie Struijk. “Het programma is een mooie mix van acts met nationale bekendheid tot lokaal talent,” vertelt concertprogrammeur Marijn de Valk over het programma van ‘Luxor Live in de Steigers’, “ik vind het geweldig dat we een act als Blaudzun, die onder normale omstandigheden onze grote zaal (capaciteit 750) uitverkoopt, in deze intieme setting voor 50 bezoekers mogen presenteren.”

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Setjes van twee personen tafels

Bezoekers worden in setjes van twee personen aan een eigen tafel in de steiger geplaceerd. “Een bijzondere beleving voor zowel onze bezoekers als de artiesten,” aldus Luxor Live directeur Stefan Rebergen, “als je op de bovenste verdieping zit kun je nog net niet het plafond aanraken.” Tijdens de shows worden drankjes door het barpersoneel aan tafel uitgeserveerd.

De eerste shows in de reeks zijn een middag- en avondshow van de Nijmeegse singer-songwriter Luwten op zondag 6 juni. Het programma van ‘Luxor Live in de Steigers’ zal zich gedurende de komende weken blijven uitbreiden met nieuw programma. Op het programma staat momenteel:

Zo 6 juni, Luwten

Vr 11 juni, Penvriend

Za 12 juni, MINKA

Vr 18 juni, Blaudzun

Za 19 juni, Stephanie Struijk

Do 24 juni, Bongeziwe Mabandla

Zo 27 juni, Rex Pharao

Vr 2 juli, Kingfisher Sky

Do 8 juli, Stef Kamil Carlens

Vr 9 juli, Sandra van Nieuwland

Tickets voor shows uit de reeks ‘Luxor Live in de Steigers’ zijn verkrijgbaar op de website van Luxor Live.Related Articles

Nederlandse Turken van 38 jaar moeten dit jaar nog naar Consulaat

Alle Nederlandse Turken met een Turkse nationaliteit die 38 jaar oud zijn moeten voor 31 december 2016 langs gaan bij

Arnhem heeft er 23 Nederlanders bij gekregen

Niet iedereen is hier blij mee. We noemen geen namen van lokale politieke partijen die er juist alles aan doen

Gemeente waarschuwt en komt met 10 belangrijke tips vanwege ‘gevaarlijke’ rups

De gemeente in Arnhem krijgt veel meldingen binnen over de eikenprocessierups. Het zijn zo veel meldingen dat de gemeente niet

Geverifieerd door MonsterInsights