Leden Arnhem Centraal kiezen Bob Roelofs als lijsttrekker

Leden Arnhem Centraal kiezen Bob Roelofs als lijsttrekker

De leden van Arnhem Centraal, politieke partij in Arnhem, hebben wethouder Bob Roelofs gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Volgens een verklaring van Arnhem Centraal is Roelofs er blij mee: ‘Het is een hele eer. Een lokale partij die het zomaar aandurft bestuursverantwoordelijkheid te nemen, kan echt het verschil maken in Arnhem!’

Eind maart trad Roelofs aan als nieuwe wethouder

Bob Roelofs trad eind maart aan als nieuwe wethouder nadat er weer een breuk was tussen de coalitiepartijen Groenlinks Arnhem, VVD Arnhem en D66 Arnhem. Roelofs als lijsttrekker betekent ook dat Arnhem Centraal ook in 2022 mee wilt besturen in Arnhem. Roelofs volgt Guus van der Laak op als lijsttrekker. Hij trok de kar nog in 2018 en was succesvol met drie zetels in de Arnhemse raad.

Met Bob Roelofs heeft Arnhem Centraal een ervaren politicus als lijsttrekker. Eerder was hij namens D66 raadslid en fractievoorzitter in de gemeenteraad. Roelofs zegde zijn lidmaatschap van D66 enkele jaren geleden op, omdat hij het niet eens was met de koers die de partij indertijd volgde.

Advocaat in de buurt

Related Articles

Veel emotie na beroerte klant in supermarkt

Woensdagmiddag was het een minder leuke dag voor bezoekers die live getuige waren van een beroerte die een klant kreeg

26-jarige Arnhemmer nog steeds vermist in de Rijn

De 26-jarige Arnhemmer waar naar gezocht werd in de Arnhemse Nederrijn is nog steeds vermist. De zoekactie naar de 26-jarige

”Meeste inbraken bij rijtjeswoningen en vrijstaande woningen in Arnhem-Zuid”

In totaal hebben inwoners in oktober 12 keer incidenten meegemaakt waarbij inbrekers een woning in Arnhem-Zuid wilden binnengaan. 

Geverifieerd door MonsterInsights