Hond bijt politieagent in arm en laat niet los

Hond bijt politieagent in arm en laat niet los

Een bekende Arnhemse wijkagent heeft donderdag een pittige dag meegemaakt toen hij werd gebeten door een politiehond in zijn arm. Wijkagent Yilmaz uit de Arnhemse wijk Presikhaaf maakte dit zelf bekend via socialmedia. Het niet om een gewone beet door een hond blijkt uit onderstaande. (foto: screenshot instagram)

advocaat nodig vanwege juridisch advies

Niet gebeten tijdens een arrestatie of een inval

Wijkagent Yilmaz werd niet gebeten tijdens een arrestatie of een inval in een drugspand ofzo. In het kader van een cluster bindingsdag was er een presentatie door de hondengeleiders op de Galgenberg Hondenbrigade. De uitgenodigde agenten kregen informatie en uitleg over de soorten honden, opleidingen en werkwijze van de hondengeleiders.

Respect voor pakwerkers en hondengeleiders

Helemaal onschuldig was Yilmaz niet, omdat hij als enige meteen naar voren sprong toen de vraag werd gesteld wie er een speciale pak wilde aantrekken. Een pak dat is ontworpen om de honden te trainen, en waar de politiehonden in mogen bijten, ´Het is harstikke leuk om zoiets te mogen ervaren. De kracht van zo´n surveillance hond is behoorlijk en in zo pak werken, is log, zwaar en warm. Respect voor de pakwerkers en de hondengeleiders.´, aldus wijkagent Yilmaz via social media.

ReactiesRelated Articles

Merken zoals Tarik Ediz en Kenzel gewoon te verkrijgen in Arnhem

Tegenwoordig hoef je niet helemaal naar Duitsland of Turkije voor bruidskleding van Tarik Ediz of Kenzel. Istanbul Center aan de

Van gastarbeider naar voorzitter Turkse ondernemersvereniging

Aziz Zeyrek, eigenaar van Stomerij Zeyrek in Presikhaaf, is een succesverhaal en een voorbeeldfiguur voor vele schoolverlaters. Reacties

Wist je dat het Stadstheater in Arnhem nu ‘maar’ 54,5 miljoen gaat kosten?

Arnhem gaat 54,5 miljoen investeren in het Stadstheater. Hiermee geeft het bestuur van de stad, het College van burgemeester en