Hond bijt politieagent in arm en laat niet los

by AMS97531A123 | 17 juni 2021 22:19

Een bekende Arnhemse wijkagent heeft donderdag een pittige dag meegemaakt toen hij werd gebeten door een politiehond in zijn arm. Wijkagent Yilmaz uit de Arnhemse wijk Presikhaaf maakte dit zelf bekend via socialmedia. Het niet om een gewone beet door een hond blijkt uit onderstaande. (foto: screenshot instagram)

advocaat nodig vanwege juridisch advies[1]

Niet gebeten tijdens een arrestatie of een inval

Wijkagent Yilmaz werd niet gebeten tijdens een arrestatie of een inval in een drugspand ofzo. In het kader van een cluster bindingsdag was er een presentatie door de hondengeleiders op de Galgenberg Hondenbrigade. De uitgenodigde agenten kregen informatie en uitleg over de soorten honden, opleidingen en werkwijze van de hondengeleiders.

Respect voor pakwerkers en hondengeleiders

Helemaal onschuldig was Yilmaz niet, omdat hij als enige meteen naar voren sprong toen de vraag werd gesteld wie er een speciale pak wilde aantrekken. Een pak dat is ontworpen om de honden te trainen, en waar de politiehonden in mogen bijten, ´Het is harstikke leuk om zoiets te mogen ervaren. De kracht van zo´n surveillance hond is behoorlijk en in zo pak werken, is log, zwaar en warm. Respect voor de pakwerkers en de hondengeleiders.´, aldus wijkagent Yilmaz via social media.

Dit bericht bekijken op Instagram

[2]

Een bericht gedeeld door Yilmaz Uluçay (@wijkagent_yilmaz_presikhaaf)[3]

Endnotes:
  1. advocaat nodig vanwege juridisch advies: https://haberarnhem.nl/2020/12/30/ozkara-advocaten-maakt-opvallende-naam-als-advocaat-bekend/
  2. : https://www.instagram.com/p/CQOWJA7AiRF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
  3. Een bericht gedeeld door Yilmaz Uluçay (@wijkagent_yilmaz_presikhaaf): https://www.instagram.com/p/CQOWJA7AiRF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/06/17/hond-bijt-politieagent-in-arm-en-laat-niet-los/