Kind (3) in Malburgen valt vanuit balkon en niet uit raam

Kind (3) in Malburgen valt vanuit balkon en niet uit raam

Het incident van zaterdagavond waarbij een kind uit een flat van drie hoog viel blijkt niet uit een raam gevallen te zijn. Bronnen uit de buurt bevestigen dit aan de redactie. Het kind viel van een balkon van een van de flatwoningen aan de Veerpolderstrat.

Het incident had veel impact in de Arnhemse wijk Malburgen, waar velen op de hoogte waren van de kwestie. De politie kwam met weinig details naar buiten, waardoor mensen zelf allerlei verhalen gingen verzinnen. Ook diverse media kwamen met onjuiste berichtgeving. (foto: screenshot youtube)

Kind van 3 valt niet uit raam maar van balkon

De redactie van Haber Arnhem ging op onderzoek uit en kwam er achter dat het kindje niet uit een raam was gevallen of gesprongen. Bronnen dichtbij de familie bevestigen dat het kind van drie jaar, via een opstapje vanuit het balkon is gevallen. Om wat voor opstapje of krukje het gaat is niet helemaal duidelijk. De politie weigerde in eerste instantie om meer informatie te geven.

Veel publiek op afstand gehouden door politie

Het incident dat aan de Veerpolderstraat gebeurde trok veel publiek aan nadat meerdere politiewagens, ambulances ter plekke kwamen. Ook een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De politie hield veel mensen op afstand om zo het een en ander uit te zoeken.

Het kind heeft een gebroken been en verwondingen overgehouden aan het incident blijkt uit diverse bronnen in de wijk. Wij wensen de familie veel sterkte toe in deze dagen en hopen dat alles goedkomt.

ReactiesRelated Articles

Al 25 jaar succesvol met kippenvangen

Pluimveebedrijf Gemril vierde haar 25-jarige bestaan door een iftar maaltijd te geven. Het bedrijf is een van de toonaangevende bedrijven

Kiest coalitie in Arnhem nu eindelijk wel voor stabiliteit?

Heel Arnhem vraagt zich nu af of de coalitiepartijen in Arnhem eindelijk wel gaan kiezen voor stabiliteit en het beter

Minder prettige nacht voor Oguzhan Bozdag en zijn vader

De voormalige schnitzelkoning van Arnhem, Oguzhan Bozdag en zijn vader Ali Bozdag zaten vannacht uren vast op de snelweg A15