Kind (3) in Malburgen valt vanuit balkon en niet uit raam

Kind (3) in Malburgen valt vanuit balkon en niet uit raam

Het incident van zaterdagavond waarbij een kind uit een flat van drie hoog viel blijkt niet uit een raam gevallen te zijn. Bronnen uit de buurt bevestigen dit aan de redactie. Het kind viel van een balkon van een van de flatwoningen aan de Veerpolderstrat.

Het incident had veel impact in de Arnhemse wijk Malburgen, waar velen op de hoogte waren van de kwestie. De politie kwam met weinig details naar buiten, waardoor mensen zelf allerlei verhalen gingen verzinnen. Ook diverse media kwamen met onjuiste berichtgeving. (foto: screenshot youtube)

Kind van 3 valt niet uit raam maar van balkon

De redactie van Haber Arnhem ging op onderzoek uit en kwam er achter dat het kindje niet uit een raam was gevallen of gesprongen. Bronnen dichtbij de familie bevestigen dat het kind van drie jaar, via een opstapje vanuit het balkon is gevallen. Om wat voor opstapje of krukje het gaat is niet helemaal duidelijk. De politie weigerde in eerste instantie om meer informatie te geven.

Veel publiek op afstand gehouden door politie

Het incident dat aan de Veerpolderstraat gebeurde trok veel publiek aan nadat meerdere politiewagens, ambulances ter plekke kwamen. Ook een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De politie hield veel mensen op afstand om zo het een en ander uit te zoeken.

Het kind heeft een gebroken been en verwondingen overgehouden aan het incident blijkt uit diverse bronnen in de wijk. Wij wensen de familie veel sterkte toe in deze dagen en hopen dat alles goedkomt.

ReactiesRelated Articles

Arnhem en Nijmegen gaan samen 50 miljoen euro investeren in regio

Gemeente Arnhem, gemeente Nijmegen en de provincie Gelderland gaan samen 50 miljoen euro investeren om de regio weer te brengen

Arnhemmer Furkan YT krijgt zilveren Youtube award

De bekende vlogger en fortnite speler Furkan YT heeft vandaag een award ontvangen van Youtube vanwege het bereiken van een

Man van begin 60 weggelopen uit Dieren

Gisterenavond is er een Burgernet bericht verstuurd naar de mensen in omgeving Dieren. Reacties