Overvallers brute gewapende overval opticien zijn niet de slimste

Overvallers brute gewapende overval opticien zijn niet de slimste

 

Drie minuten voor sluitingstijd wordt op maandagavond de opticien in het Gelderse Oosterbeek op brute wijze overvallen. De daders maakten gebruik van een vuurwapen en gingen de medewerkers met pepperspray te lijf. In totaal werd er een buit gemaakt die oploopt in de tienduizenden euro’s. De overvallers blijken ook geen pro’s te zijn blijkt uit onderstaande beelden.

 

Overvallers gingen meteen af op een exclusieve Bentley bril

Opvallend is ook dat de overvallers precies wisten wat ze zochten. Een speciale Bentley bril waar er maar een van is, in Nederland, werd gezocht en direct meegenomen,. De overvallers wisten dus van te voren al wat voor merken de brillenzaak op voorraad had en wanneer deze zichtbaar waren in de winkel.

Ze hadden geen handschoenen aan

In de video bevestigt de directeur van de zaak ook dat de overvallers geen handschoenen droegen en dus vingerafdrukken hebben achtergelaten. De politie heeft ook de beschermglazen meegenomen voor inspectie en controle op vingerafdrukken.

advocaat nodig voor uw zaak


Related Articles

Engelen: ‘Vluchtelingenprobleem kunnen we niet oplossen zonder Erdogan’

De Turkse president Erdogan krijgt steun van Jan Engelen, commissielid bij de gemeente Leudal. Engelen reageerde met een bericht via

VIDEO dit doen vaders zonder na te denken HELDEN

Dit doen vaders nou eenmaal zonder na te denken.

Raadslid Ria de Vries test toegankelijkheid Arnhemse horeca 

Sinds kort kan heel Nederland weer massaal genieten van de horeca. Helaas kunnen niet alle Arnhemmers hiervan meegenieten, want lang nog niet alle cafés en

Geverifieerd door MonsterInsights