Contractverlenging voor Tomáš Hájek bij Vitesse

Contractverlenging voor Tomáš Hájek bij Vitesse

Tomáą Hájek zal nog meerdere jaren het geel-zwart van Vitesse om de schouders hebben. De Tsjechische verdediger heeft tijdens het trainingskamp in Zeeland zijn contract verlengd tot medio 2023, met de optie voor nog een seizoen.

Het is het derde jaar van Hájek bij Vitesse, waarvoor de 29-jarige Tsjech tot dusver tot twintig officiële optredens voor het eerste elftal kwam. Op het moment dat de linkspoot in Arnhem arriveerde, had hij al bijna 200 wedstrijden in Tsjechië in de benen. In zijn land vertegenwoordigde Hájek vier clubs, waaronder FC Viktoria Plzeň en FK Mladá Boleslav. Met Viktoria Plzeňmaakte Hájek in 2017 zijn opwachting in de voorronde van de Champions League en de poulefase van de Europa League. Ook heeft de verdediger zowel de landstitel als de nationale beker van Tsjechië achter zijn naam staan.

“Ik ben erg blij met mijn nieuwe contract bij deze mooie club. Dat is wat ik graag wilde, omdat het een eer is om voor Vitesse te spelen. Ik wil mijn dank uitspreken richting mijn familie, die mij altijd en overal ondersteunt”, zegt Hájek. “We hebben met Vitesse een sterk seizoen gedraaid en dat willen we dit jaar evenaren. Daarvoor moeten we hard blijven werken en elkaar blijven helpen. Als we daarmee doorgaan, dan ben ik ervan overtuigd dat we weer succesvol zullen zijn. Persoonlijk hoop ik minimaal net zoveel te spelen als afgelopen seizoen.”

Technisch Directeur Johannes Spors: “Tomáą is een verdediger met een geweldige mentaliteit. Hij is een belangrijke speler voor de groep. Hij is vlijmscherp en geeft altijd honderd procent op de trainingen. Ook wanneer hij even niet aan spelen toekomt. Met zijn discipline geeft Tomáą het goede voorbeeld aan zijn ploeggenoten. Dit nieuwe contract heeft hij absoluut verdiend.”


Tags assigned to this article:
arnhemgajekHajeknieuwstransferVitesse

Related Articles

Vitesse oefent in Driel tegen Turkse subtopper

Vitesse oefent op woensdag 24 juli om 19.00 uur tegen het Turkse Sivasspor dat al jaren naar Nederland komt voor

Gaat AZ 2000-speler Kermen toch naar tweede elftal Elsweide?

De linksbenige ex-talent van het tweede van AZ 2000, ook wel ‘TexacoBoy’ genoemd, blijft in trek als voetballer. Kermen moest

ESA wint bij Keizerstad en promoveert naar 2e Klasse

Het eerste elftal van ESA uit Rijkerswoerd heeft zaterdamiddag met 0-3 gewonnen van Keizerstad uit Nijmegen. Hierdoor was promotie naar

Geverifieerd door MonsterInsights