Kogels door raam horecazaak terwijl medewerkers binnen waren

Kogels door raam horecazaak terwijl medewerkers binnen waren

De politie is op zoek naar getuigen naar aanleiding van een schietincident in de Arnhemse Hoogstraat. Even na 06.00 uur vannacht werd daar geschoten bij de bekende broodjeszaak Kebab Delight. Via openbare bronnen is er geen enkele informatie over de aanleiding voor het schietincident. (foto: Google Streetview)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Schutter heeft veel risico genomen

Volgens de politie heeft de schutter veel risico genomen omdat tijdens het schietincident twee medewerkers binnen waren. De medewerkers waren bezig met het afsluiten van de zaak. Ondanks snelle handelen van de politie en een onderzoek is er vooralsnog niemand gehouden.

De straat werd vanochtend afgezet en met meerdere agenten ging de politie op zoek naar sporen. Op beelden van de Gelderlander is te zien dat de politie een verdachte heeft geprobeerd aan te houden. Dit bleek uiteindelijk om loos alarm te gaan, omdat er geen verdachten zijn aangehouden. Ook waren er geen gewonden. Ook gaat het volgens de Gelderlander om een conflict in relationele sfeer.

Ook is de politie op zoek naar mensen die meer informatie hebben over het incident. Volgens de politie kan alle informatie van belang zijn, hoe klein dit ook is. Via 0900-8844 kan dit zoals altijd, of anoniem via 0800-0700. Mogelijk zijn er beelden te zien van de schutter op camerabeelden in de nabije omgeving.

ReactiesRelated Articles

Vrouw en kind over de kop op A348 Dieren Arnhem

Vrouw en kind, beiden inzittenden van een auto, zijn maandagmiddag rond 15:30 uur zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De auto

Nieuwe grote Turkse supermarkt in Presikhaaf

Diverse bronnen maken melding van een nieuwe grote Turkse supermarkt in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Arnhem blijft hierdoor interessant voor

Arnhemse Pauline zondagavond door Winston Gerschtanowitz verrast met 86.000 euro

Een geweldige verrassing op de zondagavond voor Pauline (46) uit de Megenstraat in Arnhem. Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een