Kogels door raam horecazaak terwijl medewerkers binnen waren

Kogels door raam horecazaak terwijl medewerkers binnen waren

De politie is op zoek naar getuigen naar aanleiding van een schietincident in de Arnhemse Hoogstraat. Even na 06.00 uur vannacht werd daar geschoten bij de bekende broodjeszaak Kebab Delight. Via openbare bronnen is er geen enkele informatie over de aanleiding voor het schietincident. (foto: Google Streetview)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Schutter heeft veel risico genomen

Volgens de politie heeft de schutter veel risico genomen omdat tijdens het schietincident twee medewerkers binnen waren. De medewerkers waren bezig met het afsluiten van de zaak. Ondanks snelle handelen van de politie en een onderzoek is er vooralsnog niemand gehouden.

De straat werd vanochtend afgezet en met meerdere agenten ging de politie op zoek naar sporen. Op beelden van de Gelderlander is te zien dat de politie een verdachte heeft geprobeerd aan te houden. Dit bleek uiteindelijk om loos alarm te gaan, omdat er geen verdachten zijn aangehouden. Ook waren er geen gewonden. Ook gaat het volgens de Gelderlander om een conflict in relationele sfeer.

Ook is de politie op zoek naar mensen die meer informatie hebben over het incident. Volgens de politie kan alle informatie van belang zijn, hoe klein dit ook is. Via 0900-8844 kan dit zoals altijd, of anoniem via 0800-0700. Mogelijk zijn er beelden te zien van de schutter op camerabeelden in de nabije omgeving.

ReactiesRelated Articles

KNVB scheidsrechter op bezoek bij Turkse kapper

KNVB scheidsrechter Fatih Yilanci was onlangs op bezoek bij ‘By Barber’, een nieuwe kapsalon aan de Hommelseweg. Reacties

Aanslag op De Blauwe Hoek zorgt voor veel vraagtekens

De aanslag op restaurant De Blauwe Hoek heeft veel effect op Arnhemmers. Niemand die dit natuurlijk zag aankomen, vooral omdat

BMW door midden: 19-jarige overleeft auto-ongeluk niet

Een 19-jarige man uit Barneveld is om het leven gekomen na een eenzijdige ongeluk met een BMW in Barneveld. (foto: