Kogels door raam horecazaak terwijl medewerkers binnen waren

Kogels door raam horecazaak terwijl medewerkers binnen waren

De politie is op zoek naar getuigen naar aanleiding van een schietincident in de Arnhemse Hoogstraat. Even na 06.00 uur vannacht werd daar geschoten bij de bekende broodjeszaak Kebab Delight. Via openbare bronnen is er geen enkele informatie over de aanleiding voor het schietincident. (foto: Google Streetview)

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Schutter heeft veel risico genomen

Volgens de politie heeft de schutter veel risico genomen omdat tijdens het schietincident twee medewerkers binnen waren. De medewerkers waren bezig met het afsluiten van de zaak. Ondanks snelle handelen van de politie en een onderzoek is er vooralsnog niemand gehouden.

De straat werd vanochtend afgezet en met meerdere agenten ging de politie op zoek naar sporen. Op beelden van de Gelderlander is te zien dat de politie een verdachte heeft geprobeerd aan te houden. Dit bleek uiteindelijk om loos alarm te gaan, omdat er geen verdachten zijn aangehouden. Ook waren er geen gewonden. Ook gaat het volgens de Gelderlander om een conflict in relationele sfeer.

Ook is de politie op zoek naar mensen die meer informatie hebben over het incident. Volgens de politie kan alle informatie van belang zijn, hoe klein dit ook is. Via 0900-8844 kan dit zoals altijd, of anoniem via 0800-0700. Mogelijk zijn er beelden te zien van de schutter op camerabeelden in de nabije omgeving.



Related Articles

Zitting over fatale mishandeling 73-jarige man is volgende week

De rechtbank gaat de zaak van een zware mishandeling van een 73-jarige Arnhemmer op 13 en 14 april in het

Ruimte rondom Velperpoort station wordt net als uitgaansgebied in Marmaris

De gemeente organiseert op 20 februari een openbare bijeenkomst over de nieuwe verbeterplannen voor het station Velperpoort en Omgeving. Iedereen

Zware straffen voor aanmaakblokjes ‘bende’ voor brandstichting in Arnhem

De rechtbank veroordeelt een man van 39 jaar tot een gevangenisstraf van 3 jaar voor 2 brandstichtingen en een poging

Geverifieerd door MonsterInsights