Olive & Lemon opent ook tweede vestiging in Arnhem

Olive & Lemon opent ook tweede vestiging in Arnhem

Bij Olive & Lemon wisten ze het zelf al wel, dat ze heerlijke ontbijten en lunchmaaltijden verzorgden. Arnhem kwam daar ook direct achter toen de eerste vestiging een feit was in het Arnhemse Broek.

Heerlijk Turks ontbijt in Gelderland
Heerlijk en gezond Turks ontbijten, net als in Istanbul, en ook nog eens voor een betaalbaar tarief. De dames van Olive & Lemon zorgden meteen bij de opening al voor culinaire heerlijke hapjes zonder dat je de grote steden moest opzoeken. Het bleek een succes en de locatie in het Arnhemse Broek werd massaal bezocht.

Ozkara Advocaten maakt opvallende naam

Olive & Lemon To Go opent binnenkort
Daar komt nu een tweede ‘to go’ vestiging bij in het centrum van Arnhem. Om de hoek bij Luxor Live, aan de overkant van Tempo Team zal binnenkort de tweede vestiging van Olive & Lemon geopend worden. Het bedrijf maakte dit zelf bekend. Even na het shoppen of nog voor de film Turks ontbijten is dus straks een feit.

Hoe de inrichting zal zijn en of de maaltijden gelijk zullen zijn aan de eerste vestiging is niet bekend. Wel weten we dat forenzen ook nu makkelijk en snel Turks kunnen ontbijten bij de ‘togo’ vestiging van Olive & Lemon.

Later meer…..

ReactiesRelated Articles

Google Streetview is de weg kwijt in Arnhem

Vanmiddag werd een Google Streetview auto gespot in het centrum van Arnhem. HaberArnhem volgde deze auto om eens te kijken

Solmaz Usanmaz opent eigen advocatenkantoor in Arnhem

Advocaat Solmaz Usanmaz uit Dieren is begonnen met haar eigen kantoor in Arnhem. De advocaat van de bekende advocatenkantoor Ozkara

Voormalig Arnhemse Boys-ster Yasin Köylü (32) emotioneel na bekendmaking

Ooit speelde hij de sterren van de hemel in Arnhem als speler van de Arnhemse Boys en FC Presikhaaf. Maar