Olive & Lemon opent ook tweede vestiging in Arnhem

Olive & Lemon opent ook tweede vestiging in Arnhem

Bij Olive & Lemon wisten ze het zelf al wel, dat ze heerlijke ontbijten en lunchmaaltijden verzorgden. Arnhem kwam daar ook direct achter toen de eerste vestiging een feit was in het Arnhemse Broek.

Heerlijk Turks ontbijt in Gelderland
Heerlijk en gezond Turks ontbijten, net als in Istanbul, en ook nog eens voor een betaalbaar tarief. De dames van Olive & Lemon zorgden meteen bij de opening al voor culinaire heerlijke hapjes zonder dat je de grote steden moest opzoeken. Het bleek een succes en de locatie in het Arnhemse Broek werd massaal bezocht.

Ozkara Advocaten maakt opvallende naam

Olive & Lemon To Go opent binnenkort
Daar komt nu een tweede ‘to go’ vestiging bij in het centrum van Arnhem. Om de hoek bij Luxor Live, aan de overkant van Tempo Team zal binnenkort de tweede vestiging van Olive & Lemon geopend worden. Het bedrijf maakte dit zelf bekend. Even na het shoppen of nog voor de film Turks ontbijten is dus straks een feit.

Hoe de inrichting zal zijn en of de maaltijden gelijk zullen zijn aan de eerste vestiging is niet bekend. Wel weten we dat forenzen ook nu makkelijk en snel Turks kunnen ontbijten bij de ‘togo’ vestiging van Olive & Lemon.

Later meer…..



Related Articles

Anonieme sponsor bezorgt Boxing by Kasap nieuwe sportkleding

Een anonieme sponsor heeft aan boks- en fitnesschool Boxing By Kasap nieuwe sportkleding bezorgd. Boxing By Kasap is zeer recent

Internationale coalitie zet schouders onder trolley 2.0

Een coalitie van tien partijen uit de regio Gelderland en Nordrhein-Westfalen, werken samen aan een project, dat op termijn moet

VIDEO Mr. Bean als Pokemon Go speler

Mr. Bean als Pokémon Go speler door het leven.

Geverifieerd door MonsterInsights