Trots op Arnhem, trots op ons nieuwe uitshirt

Trots op Arnhem, trots op ons nieuwe uitshirt

Een ruime week na de presentatie van het nieuwe thuisshirt onthult Vitesse, in samenwerking met partners Nike en Voetbalshop.nl, ook het nieuwe uittenue. Het is een shirt waar Arnhem – in het bijzonder de trots op onze mooie stad – vanaf druipt. Bestellen kan per direct, viavoetbalshop.nl/vitesse. (Foto: Vitesse Media)

Vitesse is Arnhem en Arnhem is Vitesse

Vitesse is Arnhem en Arnhem is Vitesse. En dat mag iedereen weten. Daarom ademt het nieuwe uitshirt alles wat onze stad zo bijzonder maakt. De vele Arnhemse hoogtepunten vormen samen het pronkstuk van het shirt, in de vorm van een fraaie skyline op de voorkant. Iconische gebouwen – zoals de John Frostbrug, de Eusebiuskerk, de Koepelgevangenis, het Centraal Station en natuurlijk GelreDome – zijn stuk voor stuk onderdeel van het shirt. De Ernemse trots komt dus letterlijk en figuurlijk naar voren als de spelers met de borst naar voren het veld op gaan.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

‘Vitesse’ lees je bijvoorbeeld in de nek
Details maken vaak het verschil. Daarom bevatten deze ook nog eens het stadsgevoel. ‘Vitesse’ lees je bijvoorbeeld in de nek van het shirt. Een tekst die aan de rechterzijde vergezeld wordt door de vlag van Arnhem. Onze stad, ons shirt!

Het fonkelnieuwe uitshirt is te bestellen viavoetbalshop.nl/vitesse. De prijzen zijn gelijk aan het thuisshirt: 69,99 euro voor volwassenen, 59,99 euro voor kids.

ReactiesRelated Articles

Politieagenten Elst verliezen futsalwedstrijd tegen Turken

Het zaalvoetbalteam van de Politie in Overbetuwe werd al enige tijd uitgedaagd door de mannen van de Turkse Stichting Anadolu

Kilo’s met luxe Belgische bonbons gebracht naar Arnhem

Een Arnhemse delegatie is onlangs gespot in Brussel. Een verslaggever van HaberArnhem kwam heel toevallig Elsweide-bestuurslid en blockchain-expert Hakan Köprülü

Twee aangehouden drugsdealers blijken minderjarig te zijn

Deze week heeft de politie in Arnhem twee minderjarigen aangehouden. De jongens zijn aangehouden door de politie vanwege het handelen