Wil jij ook invloed hebben op straatnamen in Arnhem?

Wil jij ook invloed hebben op straatnamen in Arnhem?

Wil jij ook bepalen hoe we nieuwe straatnamen gaan noemen in Arnhem? Dan is dit jouw kans om in een commissie te komen als burgerlid om het college van burgemeester en wethouders te adviseren.

De commissie voor de straatnaamgeving adviseert het college van burgemeester en wethouders over (nieuwe) straatnamen in de gemeente Arnhem. De commissie bestaat uit meerdere ambtenaren en externe deskundigen. Sinds 2004 kent de commissie ook burgerleden. Op dit moment zoeken we een nieuw burgerlid.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

In totaal gaat het om 5 vergaderingen per jaar en digitale communicatie per mail of teams. Een burgerlid wordt benoemd voor een periode van 3 jaar met de mogelijkheid tot verlenging met nogmaals 3 jaar. Er wordt een proeftijd van 1 jaar gehanteerd.

Lidmaatschap van de commissie voor de straatnaamgeving wordt gehonoreerd met een vergoeding van € 100 per vergadering. 
Meer info via gemeente ArnhemRelated Articles

Aanhangwagen gestolen, heeft u iets gezien?

Tussen vrijdag 15 april 2016 omstreeks 13:00 uur en maandag 18 april 2016 omstreeks 11:00 uur werd deze aanhangwagen gestolen

ANWB waarschuwt: Vertrek vandaag ook niet naar Turkije

De ANWB komt vandaag met een belangrijke waarschuwing aan alle vakantiegangers die willen vertrekken naar Turkije of andere landen.

Politie ontdekt hennepplantage aan de Broekstraat

De politie heeft maandagochtend een hennepplantage ontdekt aan de Broekstraat in Arnhem. Om hoeveel planten het exact ging is niet

Geverifieerd door MonsterInsights