Gelderse figuranten gezocht voor opnames Mocro Maffia in Düsseldorf

Gelderse figuranten gezocht voor opnames Mocro Maffia in Düsseldorf

Blue Circle Casting zoekt figuranten voor nieuwe opnames van Mocro Maffia in Dusseldorf. Net over de grens dus. Je kunt als ‘acteur’ tussen de 35 en 200 euro gaan verdienen. En Gelderland is toch net even dichterbij Dusseldorf dan Rotterdam of Amsterdam.

60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Diverse rollen voor Mocro Maffia
Het bedrijf is op zoek naar figuranten voor diverse rollen waaronder die van een zwerver, uitsmijter bordeel of een escort in een bordeel. Ook standhouders van een foodzaak of een moeder behoort tot een van de rollen. Dus mocht jij iemand kennen die geschikt is, stuur dit dan vooral door.

Turks uiterlijk is wenselijk
Voor veel rollen is Blue Circle Casting op zoek naar figuranten met een Turks uiterlijk. Ook is het handig om Nederlands sprekende figuranten te hebben zodat communicatie makkelijk kan gaan.

Welke rollen er zijn en waar je precies aan moet voldoen kun je terugvinden via onderstaande link.



Related Articles

Deze Arnhemmers veranderen jouw tuin in een unieke kunstwerk

Arnhem heeft er een nieuwe tegelzetbedrijf erbij. De gebroeder’s Karaca van Karaca Bouw doen allerlei bouwwerkzaamheden en laten iedereen letterlijk

Raadslid Ria de Vries test toegankelijkheid Arnhemse horeca 

Sinds kort kan heel Nederland weer massaal genieten van de horeca. Helaas kunnen niet alle Arnhemmers hiervan meegenieten, want lang nog niet alle cafés en

Bekende Fine LaserClinic komt naar Arnhem

Engelsing beleggingen heeft ca 90 m² winkel verhuurd aan Fine Laser Clinic.

Geverifieerd door MonsterInsights