Tien luxe appartementen en een exclusief penthouse bij De Appelplaats

Tien luxe appartementen en een exclusief penthouse bij De Appelplaats

Een van de nieuwste woonwijken van Arnhem krijgt er zeer binnenkort tien luxe appartementen en een exclusief penthouse bij. Volgens BMW Makelaars gaat het wel om het nieuwste nieuwbouwproject van Arnhem-Noord. Althans, zo werd het genoemd in 2010. Wat de verkoopprijzen zullen zijn van deze koopwoningen is nog niet bekend. Maar gezien de locatie is de verwachting dat dit zeker geen 250.000 euro zal zijn. (foto: screenshot youtube)

Ozkara Advocaten maakt opvallende naam als advocaat bekend60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Nieuwbouwwoning op locatie waar ooit soldaten marcheerden

Waar ooit militairen marcheerden werden nieuwe woningen gebouwd en oude kazernegebouwen omgetoverd tot bijzondere woon-werkwoningen. Op de website van Saksen Weimar staat dat in 2016 werd de laatste van 207 koopwoningen verkocht. Dit was niet het einde. Daar komt dus nu nog iets prachtigs bij in Arnhem. Namelijk de Appelplaats. Er komen tien luxe appartementen bij.

Tien luxe appartementen en een exclusief penthouse in hartje Arnhem

Er zal niet traditioneel in beton en staal gebouwd worden, maar met merendeel Cross Laminated Timber (CLT). In gewoon Nederlands is dat kruislaaghout. Dit is ook milieuvriendelijk. In totaal komen er tien luxe appartementen, twee per verdieping, met als kroon op het torentje een zeer exclusief penthouse. Meer informatie over kunt u terugvinden via SaksenWeimar.nl

ReactiesRelated Articles

Gelderland rouwt om overleden eigenaar (24) Shi-La Lounge

Het was het onderwerp van van de dag gisteren voor en na het vrijdaggebed in Arnhem en in Zevenaar. Het

17-jarig Nederlands-Turkse jonge meid is nog steeds spoorloos

De 17-jarige Esma Acar uit Almelo wordt sinds dinsdag 07 juni 2016 vermist. Reacties

Hartverwarmend hoe mensen doneren voor rolstoelauto Esila (3)

De drie jarige, altijd vrolijke Esila uit Arnhem heeft een ernstige, hele zeldzame stofwisselingsziekte door een foutje op het AARS1