Tien luxe appartementen en een exclusief penthouse bij De Appelplaats

Tien luxe appartementen en een exclusief penthouse bij De Appelplaats

Een van de nieuwste woonwijken van Arnhem krijgt er zeer binnenkort tien luxe appartementen en een exclusief penthouse bij. Volgens BMW Makelaars gaat het wel om het nieuwste nieuwbouwproject van Arnhem-Noord. Althans, zo werd het genoemd in 2010. Wat de verkoopprijzen zullen zijn van deze koopwoningen is nog niet bekend. Maar gezien de locatie is de verwachting dat dit zeker geen 250.000 euro zal zijn. (foto: screenshot youtube)

Ozkara Advocaten maakt opvallende naam als advocaat bekend60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Nieuwbouwwoning op locatie waar ooit soldaten marcheerden

Waar ooit militairen marcheerden werden nieuwe woningen gebouwd en oude kazernegebouwen omgetoverd tot bijzondere woon-werkwoningen. Op de website van Saksen Weimar staat dat in 2016 werd de laatste van 207 koopwoningen verkocht. Dit was niet het einde. Daar komt dus nu nog iets prachtigs bij in Arnhem. Namelijk de Appelplaats. Er komen tien luxe appartementen bij.

Tien luxe appartementen en een exclusief penthouse in hartje Arnhem

Er zal niet traditioneel in beton en staal gebouwd worden, maar met merendeel Cross Laminated Timber (CLT). In gewoon Nederlands is dat kruislaaghout. Dit is ook milieuvriendelijk. In totaal komen er tien luxe appartementen, twee per verdieping, met als kroon op het torentje een zeer exclusief penthouse. Meer informatie over kunt u terugvinden via SaksenWeimar.nlRelated Articles

Car Cleaning Arnhem is op zoek naar versterking

De bekende car cleaner uit Arnhem, Serkan Özyilmaz, heeft het behoorlijk druk op de zaak en zoekt versterking.

D66 waarschuwt voor groei aantal mensen dat zich afkeert van overheid 

Onlangs was in verschillende media aandacht voor de opkomst van een beweging van mensen die zichzelf ‘autonoom’ of ‘soeverein’ noemen. Volgelingen menen

Benefietontbijt voor Ömer Usta levert 35.000 euro op

Een ontbijt in de grote zaal van de Turkiyem moskee in Arnhem is succesvol verlopen nu blijkt dat er massaal

Geverifieerd door MonsterInsights