Tien luxe appartementen en een exclusief penthouse bij De Appelplaats

Tien luxe appartementen en een exclusief penthouse bij De Appelplaats

Een van de nieuwste woonwijken van Arnhem krijgt er zeer binnenkort tien luxe appartementen en een exclusief penthouse bij. Volgens BMW Makelaars gaat het wel om het nieuwste nieuwbouwproject van Arnhem-Noord. Althans, zo werd het genoemd in 2010. Wat de verkoopprijzen zullen zijn van deze koopwoningen is nog niet bekend. Maar gezien de locatie is de verwachting dat dit zeker geen 250.000 euro zal zijn. (foto: screenshot youtube)

Ozkara Advocaten maakt opvallende naam als advocaat bekend60.000 anderen zien dit ook maandelijks

Nieuwbouwwoning op locatie waar ooit soldaten marcheerden

Waar ooit militairen marcheerden werden nieuwe woningen gebouwd en oude kazernegebouwen omgetoverd tot bijzondere woon-werkwoningen. Op de website van Saksen Weimar staat dat in 2016 werd de laatste van 207 koopwoningen verkocht. Dit was niet het einde. Daar komt dus nu nog iets prachtigs bij in Arnhem. Namelijk de Appelplaats. Er komen tien luxe appartementen bij.

Tien luxe appartementen en een exclusief penthouse in hartje Arnhem

Er zal niet traditioneel in beton en staal gebouwd worden, maar met merendeel Cross Laminated Timber (CLT). In gewoon Nederlands is dat kruislaaghout. Dit is ook milieuvriendelijk. In totaal komen er tien luxe appartementen, twee per verdieping, met als kroon op het torentje een zeer exclusief penthouse. Meer informatie over kunt u terugvinden via SaksenWeimar.nl

ReactiesRelated Articles

44-jarige man steekt vrouw neer op straat, voorlopig te gast bij de agenten

In de nacht van zaterdag op zondag is de 44-jarige man aangehouden voor het neersteken van een vrouw. Reacties

Interview Nazmiye Oral met Fortuyn werd een dag voor zijn moord uitgezonden

De bekende Arnhemse schrijfster en actrice is niet zomaar een BN’er. Ondanks dat ze niet elke week in een serie

Maksim Partycentrum gaat los tijdens enige HalayParty van Nederland

Vanavond is het dan zover. Een nieuwe editie van It’s Halaytime staat op de agenda in Maksim Partycentrum in Westervoort.