PLS van Cem Aksoy shirtsponsor bij Almere City FC

PLS van Cem Aksoy shirtsponsor bij Almere City FC

Promo LED Systems (PLS) heeft een akkoord bereikt met Almere City FC en zal vanaf het nieuwe voetbalseizoen op het shirt van Almere City FV verschijnen. Dit maakte Almere City FV bekend via haar mediakanalen. Het bedrijf uit Duiven, van Arnhemmer Cem Aksoy, zal een tweede ring aan LED-boarding (reclame) leveren in het Yanmar Stadion. Almere City FC is hierdoor de eerste club in Nederland met een tweede ring aan tv-gerichte LED-zichtbaarheid. (foto: screenshot youtube)

Cem Aksoy is trots op de samenwerking met Almere City FC

Algemeen directeur Cem Aksoy van PLS is trots op de samenwerking vertelt hij op de nieuwspagina van Almere City: ”Wij zijn blij dat we met Almere City FC deze noviteit op het gebied van sportsponsoring in gang kunnen zetten. De tagline ‘Bright Lights, Big City’ wordt zo wel heel duidelijk gestalte gegeven. Almere City lights up with Promo Led Systems!”

Advocaat Arnhem Amsterdam

Almere City FC: ‘Vergroten aanbod omtrent zichtbaarheid bij wedstrijden’

Bij Almere City FC zijn ze natuurlijk ook blij met de deal met PLS. Partnership marketeer Tom Pruim vertelt ‘De LED-boarding van PLS geeft ons stadion een grote impuls. Naast het vergroten van ons aanbod omtrent zichtbaarheid bij wedstrijden, kunnen we nu ook sneller inspelen op de wensen en behoeften met betrekking tot de aankleding van ons stadion tijdens evenementen.”

De LED-boarding en reclame van PLS is al bekend in Nederland en het buitenland met onder andere diverse LED-screens en een unieke LED cube wat een echte eye-catcher is. Bedrijven als Score, Van der Valk Hotels en ABCO-beveiliging gingen Almere City FC voor met verschillende projecten.Related Articles

BEELDEN Nederlandse ouderen in Didam bewegen met Halay-liedje van Burhan Çaçan

Bij de gasterij in Didam gebeuren wel hele bijzondere dingen. Oude Nederlandse dames en een ook heer trainen met elkaar

Arnhem krijgt op drie nieuwe locaties grote zonnevelden

De gemeente heeft onderzoek laten doen naar mogelijke reacties om zonnevelden te onderzoeken. De Rioolwaterzuivering Drielsedijk, het Geluidsscherm Spoorlijn Schuytgraaf en

Politie start onderzoek naar verdachte na steekincident Dragonstraat

De politie maakt vanavond een melding van een steekincident aan de Dragonstraat in Arnhem . Het incident gebeurde rond 21.50

Geverifieerd door MonsterInsights