Turkse vakantieganger in shock na vergeten kind bij Servische tankstation

Turkse vakantieganger in shock na vergeten kind bij Servische tankstation

Een Turkse Nederlander is tijdens zijn terugreis naar Nederland in shock geraakt nadat bekend werd dat de dochter achter was gebleven bij een tankstation in Servië. Nadat de ouders iets meer dan 100 kilometer hadden gereden kwamen ze er achter dat de dochter niet in de auto was. Helemaal in shock waren deze ouders toen ze dit ontdekten. Een van de andere kinderen ontdekte, na het wakker worden, dat zijn zus er opeens niet was. (Afbeelding van Iñigo Ibisate via Pixabay)

Meisje van 14 achtergelaten bij een tankstation

Het meisje van 14 jaar werd afgelopen week achtergelaten bij een tankstation in de buurt van Nis in Servie. Ongeveer 2000 kilometer ver van Amsterdam. Volgens lokale media gingen de vakantiegangers in de ochtend rusten bij een tankstation.

Advocaat Arnhem advocaat amsterdam

Tijdens het ontbijt en een tankbeurt waren de kinderen in eerste instantie nog aan het slapen. Toen de ouders niet in de buurt waren ging het meisje zichzelf nog even snel opfrissen. Toen ze uiteindelijk terugkwam was er niemand meer. Haar ouders waren weg en ook de auto was niet meer te zien. De ouders van het meisje keken ook niet meer achterom, omdat ze dachten dat iedereen nog sliep.

100 kilometer verderop valt het kwartje

Pas toen haar broertje wakker werd viel het kwartje bij de ouders. Ze waren toen al bijna 120 kilometer verder toen het zoontje vroeg waar haar zus was. Omdat zij opeens niet meer naast hem zat. Uiteindelijk werd de lokale politie ingeschakeld om het meisje te vinden. Het meisje werd door de politie gevonden op een bankje bij het tankstation. Totdat de ouders terugkwamen bleven de Servische agenten bij haar om haar weer te herenigen met haar familie.

Turkse vakantiegangers proberen zo min mogelijk te stoppen in Servie en in Bulgarije. Beide landen zijn niet altijd even veilig en het komt vaak voor dat auto’s worden leeggehaald of dat vakantiegangers worden beroofd wanneer ze slapen. Bijna alle Nederlandse Turken kennen wel iemand die heeft meegemaakt dat ze ’s nachts wakker worden en dat alle autoramen gelijktijdig zijn kapotgeslagen.

ReactiesRelated Articles

Wat doe jij als een Arabisch geklede man een tas voor je gooit en wegrent?

Twee vrienden uit Berlijn wilden eens weten hoe mensen zouden reageren als zij met een tas zouden gooien naar willekeurige

88 huizen zonder schoon drinkwater in Tiel

Tiel kampt op dit moment met een ‘waterprobleem’. Door een gesprongen waterleiding kwam een deel van de Harriet Freezerstraat woensdagochtend

Turkse Arnhemmers in diepe rouw na overlijdensberichten

Turkse Arnhemmers zijn sinds gisteren in diepe rouw vanwege het overlijden van twee bekenden uit de stad. (Foto archief: Kalleci