Gevonden man blijkt 62-jarige man uit Turkije te zijn

Gevonden man blijkt 62-jarige man uit Turkije te zijn

Het slachtoffer dat op vrijdag 6 augustus werd aangetroffen in Breedenbroek blijkt een 62-jarige man uit Turkije te zijn. De politie bevestigt dit via officiële kanalen. De familie van de man is geinformeerd over het overlijden en inmiddels is het lichaam van de man ook vrijgegeven door de politie. (foto: Politie.nl)

Veel vraagtekens over het slachtoffer

Er loopt nog wel een onderzoek rond omdat er nog veel vraagtekens zijn. Niemand weet wat er met de slachtoffer is gebeurd. De politie gaat uit van een misdrijf en probeert zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Het NFI helpt mee om de toedracht van het overlijden te onderzoeken. Omdat de politie nu ook weet om wie het gaat, is er een uitgebreide onderzoek om meer te weten te komen over het slachtoffer.

advocaat arnhem advocaat amsterdam

Alle informatie over de man of locaties waar hij is geweest kan van waarde zijn

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben over de man of zijn locatie waar hij verbleef. Het lichaam is gevonden op 6 augustus en alle informatie van twee weken ervoor is welkom om eventuele daders te achterhalen. Zelfs het zien van deze man bij een bushalte of een cafetaria kan van waarde zijn voor het onderzoek.

Deel informatie direct met de politie

Inmiddels hebben veel mensen zich gemeld bij de politie met informatie of camerabeelden. Mocht je nog meer informatie hebben of beelden neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-0700. Je kunt ook een tipformulier invullen via onderstaande link.

ReactiesRelated Articles

Politiespeurhond vindt 1,3 miljoen euro aan papiergeld in auto

De politie in Amsterdam heeft na twee maanden recherchewerk onlangs twee mannen en een vrouw aangehouden op verdenking van de

Uitbuiting 17-jarig meisje door vijf Arnhemmers

Vijf verdachten, onder wie een vrouw, zijn afgelopen woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Reacties

Meer zorg voor straatprostituees, tippelzone in Arnhem gaat sluiten

De zorg, hulp en begeleiding aan straatprostituees die werkzaam zijn op de zorgzone in Arnhem wordt geïntensiveerd. Velen kennen de