Na morgenavond kun je niet meer door de Willemstunnel

by AMS97531A123 | 21 augustus 2021 12:54

De Willemstunnel in Arnhem gaat zondagavond om 22.00 uur op slot voor al het verkeer. Doorgaand verkeerd wordt geadviseerd om het centrum van Arnhem na zondag zoveel mogelijk te mijden in verband met drukte. Volgens de gemeente gaat de Willemstunnel dicht voor een week vanwege groot onderhoud. (foto: Google Streetview)

Al het verkeer zal boven de tunnel rijden

Al het verkeer zal boven de tunnel rijden, waar door de bussen van en naar Arnhem Centraal rijden Samen met de voetgangers gaat dit tot veel opstoppingen lijden. Het verzoek vanuit de gemeente is dan ook om om te rijden om zo te helpen om extra lange files te voorkomen.

Advocaat amsterdam advocaat arnhem[1]

Parkeergarage Arnhem Centraal blijft wel bereikbaar

De parkeergarage Arnhem Centraal blijft wel bereikbaar via de ingang aan de Utrechtseweg. De werkzaamheden gaan overdag plaatsvinden en met groot onderhoud doelt de gemeente vooral op het reinigen en schilderen van de wanden, vervangen van 52 lampen en reparatie van het plafond in de tunnel.

Als alles goed gaat en er zijn geen complicaties is de Willemstunnel weer na een week bereikbaar voor alle verkeer.

Endnotes:
  1. Advocaat amsterdam advocaat arnhem: https://haberarnhem.nl/2019/05/09/advocaat-ozkara-je-mag-geen-onderscheid-maken-tussen-turkse-burgers-en-eu-burgers/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/08/21/na-morgenavond-kun-je-niet-meer-door-de-willemstunnel/