Bekende Turkse acteur komt naar Arnhem

Bekende Turkse acteur komt naar Arnhem

De bekende Turkse acteur Erkan Kolcak Kostendil ook wel bekend als ‘Vartolu Sadettin’ komt zondag naar Arnhem voor een bezoek aan Rijna Lounge aan de Rijnkade. Het bedrijf gaat uit van een enorme drukte en heeft al aangekondigd met reserveringen gasten te ontvangen. Een hoofdrolspeler van een Turkse serie komt nu eenmaal niet elke week naar Arnhem. (foto: screenshot youtube)

advocaat amsterdam advocaat arnhem

38-jarige acteur gaat ook voetballen in Amsterdam

De 38-jarige Vartolu Sadettin is een acteur, regisseur, schrijver en zanger. Hij heeft in diverse films en series gespeeld in Turkije. Zijn films vielen ook in de prijzen tijdens diverse Turkse en buitenlandse festivals. Velen kennen hem van de bekende Turkse serie ‘Cukur’ waar hij ‘Vartolu Sadettin’ speelde van 2017 tot 2021. In 2005 was hij een van de mannen van hoofdrolspeler Memati in Kurtlar Vadisi.

De bekende acteur is inmiddels met zijn vrouw Cansu Tosun en zijn zoon Marsel verhuisde naar Amsterdam. Nadat de serie haar laatste seizoen bekend maakte. Als oud-voetballer heeft hij inmiddels getekend bij voetbalclub Amsterdam Gençlerbirliği en maakte dit bekend via instagram ‘Nieuwe club, nieuwe huis en een nieuw gezin’. Vartolu heeft maar liefst 3,1 miljoen volgers op insta.

Köstendil zal zondag 12 september 2021 van 17.00 uur tot 22.00 uur bij Rijna Lounge zijn en zorgen voor een bijzondere avond. Hieronder een korte video met de meest opvallende scenes van de bekende acteur:



Related Articles

Luxor Live legt ook Afro-Cuban All Stars vast

Begin 2018 haalde Luxor Live de legendarische Afro-Cuban All Stars naar Arnhem. De show was één groot feest en daarom

5-jarige jongen bouwt Kaaba na met Legostenen

Het is wel bij iedereen bekend dat de Kaaba ligt in Mekka (Saudie-Arabie). Maar dat kinderen van vijf jaar hier

Meerdere nieuwbouwontwikkelingen op IJsseloord2 in Arnhem

ARNHEM – Giesbers heeft op Businesspark IJsseloord2 in Arnhem diverse overeenkomsten gesloten voor meerdere ontwikkelingen. Er is een turn-key overeenkomst

Geverifieerd door MonsterInsights