Verhuurder wilt geen telefoonzaak, kapperszaak of massagesalon op de Steenstraat

Verhuurder wilt geen telefoonzaak, kapperszaak of massagesalon op de Steenstraat

Een opvallende advertentie op FundaBusiness over een winkelruimte dat te huur staat. De eigenaar van het pand is zo vermogend dat het eisen stelt aan nieuwe verhuurders. Zo wilt de verhuurder zeker geen telefoonzaak, kapperszaak of massagesalon in zijn pand. (foto: google Streetview)

Aantrekkelijke locatie op de Steenstraat

De winkelruimte is gevestigd aan de stationszijde van de levendige steenstraat in hartje Arnhem. De Steenstraat zit nu al vol met massagesalons (waar ze natuurlijk alleen maar masseren), kapperszaken en telefoonzaken. Ook zijn er groenteboeren en veel speciaalzaken waar consumenten bewust op af komen. Niks mis mee zou je zeggen? Juist daardoor is het levendig.

advocaat arnhem advocaat amsterdam

Verhuurder is op zoek naar onderscheidende horeca

Opvallend is wel dat de verhuurder van de Steenstraat 76 op zoek is naar een onderscheidende horecazaak. Geen idee waar de eigenaar dan precies aan denkt? Een patat-of Kebapzaak zit er dus voorlopig niet in. Het blijft dus spannend omdat niemand op dit moment weet wat daar gaat komen.

De advertentie is al 2 weken online op Funda Business en informatie of bezichtiging is te verkrijgen via DK Makelaars.

ReactiesRelated Articles

Dierenverzorgers schijten zeven kleuren door neushoorn

De dierenverzorgers van de neushoorn in Emmen schrikken rennen weg van de reactie van het beest. De neushoorn doet onverwacht

Aanhangwagen gestolen, heeft u iets gezien?

Tussen vrijdag 15 april 2016 omstreeks 13:00 uur en maandag 18 april 2016 omstreeks 11:00 uur werd deze aanhangwagen gestolen

Nieuwscafé over islam, integratie en radicalisering

ARNHEM – Hoe is het om  deze dagen als moslim in Presikhaaf te wonen? Wordt  bij de bakker of in