Verhuurder wilt geen telefoonzaak, kapperszaak of massagesalon op de Steenstraat

Verhuurder wilt geen telefoonzaak, kapperszaak of massagesalon op de Steenstraat

Een opvallende advertentie op FundaBusiness over een winkelruimte dat te huur staat. De eigenaar van het pand is zo vermogend dat het eisen stelt aan nieuwe verhuurders. Zo wilt de verhuurder zeker geen telefoonzaak, kapperszaak of massagesalon in zijn pand. (foto: google Streetview)

Aantrekkelijke locatie op de Steenstraat

De winkelruimte is gevestigd aan de stationszijde van de levendige steenstraat in hartje Arnhem. De Steenstraat zit nu al vol met massagesalons (waar ze natuurlijk alleen maar masseren), kapperszaken en telefoonzaken. Ook zijn er groenteboeren en veel speciaalzaken waar consumenten bewust op af komen. Niks mis mee zou je zeggen? Juist daardoor is het levendig.

advocaat arnhem advocaat amsterdam

Verhuurder is op zoek naar onderscheidende horeca

Opvallend is wel dat de verhuurder van de Steenstraat 76 op zoek is naar een onderscheidende horecazaak. Geen idee waar de eigenaar dan precies aan denkt? Een patat-of Kebapzaak zit er dus voorlopig niet in. Het blijft dus spannend omdat niemand op dit moment weet wat daar gaat komen.

De advertentie is al 2 weken online op Funda Business en informatie of bezichtiging is te verkrijgen via DK Makelaars.

ReactiesRelated Articles

Eindelijk lekkere wafels en crêpes in Arnhem

Arnhem is een speciaalzaak rijker. Sinds gisteren is Wow Waffle geopend aan het Gele Rijdersplein in Arnhem. Eerder publiceerden wij

Ondersteuning voor Arnhemse ondernemers

De gemeente Arnhem en het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK) hebben een speciaal noodloket opengesteld voor lokale ondernemers.

VIDEO Laatste keer in de nacht opgestaan om te eten

Het is alweer de laatste dag van de vastenmaand. Reacties