Verhuurder wilt geen telefoonzaak, kapperszaak of massagesalon op de Steenstraat

Verhuurder wilt geen telefoonzaak, kapperszaak of massagesalon op de Steenstraat

Een opvallende advertentie op FundaBusiness over een winkelruimte dat te huur staat. De eigenaar van het pand is zo vermogend dat het eisen stelt aan nieuwe verhuurders. Zo wilt de verhuurder zeker geen telefoonzaak, kapperszaak of massagesalon in zijn pand. (foto: google Streetview)

Aantrekkelijke locatie op de Steenstraat

De winkelruimte is gevestigd aan de stationszijde van de levendige steenstraat in hartje Arnhem. De Steenstraat zit nu al vol met massagesalons (waar ze natuurlijk alleen maar masseren), kapperszaken en telefoonzaken. Ook zijn er groenteboeren en veel speciaalzaken waar consumenten bewust op af komen. Niks mis mee zou je zeggen? Juist daardoor is het levendig.

advocaat arnhem advocaat amsterdam

Verhuurder is op zoek naar onderscheidende horeca

Opvallend is wel dat de verhuurder van de Steenstraat 76 op zoek is naar een onderscheidende horecazaak. Geen idee waar de eigenaar dan precies aan denkt? Een patat-of Kebapzaak zit er dus voorlopig niet in. Het blijft dus spannend omdat niemand op dit moment weet wat daar gaat komen.

De advertentie is al 2 weken online op Funda Business en informatie of bezichtiging is te verkrijgen via DK Makelaars.

ReactiesRelated Articles

‘Politie volgt Arnhemse horecagelegenheden vanwege illegale activiteiten’

De Arnhemse politie schijnt achter de schermen druk bezig te zijn met illegale activiteiten bij Arnhemse horecagelegenheden. Bronnen dichtbij de

VIDEO Arnhemse vlogger verliest challenge tegen NEC-aanvoerder Breinburg

Emre Yaman, bekend van ESA Futsal en Elsweide Futsal, regelde een challenge tegen NEC-aanvoerder Gregor Breinburg. De twee kenden elkaar

Jonge vrouw wordt geschept door auto in Arnhem

Het ongeval vond woensdagochtend rond 8 uur plaats ter hoogte van de Jumbo en de kinderboerderij. Reacties