Verhuurder wilt geen telefoonzaak, kapperszaak of massagesalon op de Steenstraat

by AMS97531A123 | 12 september 2021 15:50

Een opvallende advertentie [1]op FundaBusiness over een winkelruimte dat te huur staat. De eigenaar van het pand is zo vermogend dat het eisen stelt aan nieuwe verhuurders. Zo wilt de verhuurder zeker geen telefoonzaak, kapperszaak of massagesalon in zijn pand. (foto: google Streetview)

Aantrekkelijke locatie op de Steenstraat

De winkelruimte is gevestigd aan de stationszijde van de levendige steenstraat in hartje Arnhem. De Steenstraat zit nu al vol met massagesalons (waar ze natuurlijk alleen maar masseren), kapperszaken en telefoonzaken. Ook zijn er groenteboeren en veel speciaalzaken waar consumenten bewust op af komen. Niks mis mee zou je zeggen? Juist daardoor is het levendig.

advocaat arnhem advocaat amsterdam[2]

Verhuurder is op zoek naar onderscheidende horeca

Opvallend is wel dat de verhuurder van de Steenstraat 76 op zoek is naar een onderscheidende horecazaak. Geen idee waar de eigenaar dan precies aan denkt? Een patat-of Kebapzaak zit er dus voorlopig niet in. Het blijft dus spannend omdat niemand op dit moment weet wat daar gaat komen.

De advertentie is al 2 weken online op Funda Business en informatie of bezichtiging is te verkrijgen via DK Makelaars.

Endnotes:
  1. advertentie : https://www.fundainbusiness.nl/winkel/arnhem/object-42413006-steenstraat-76/
  2. advocaat arnhem advocaat amsterdam: https://haberarnhem.nl/2019/05/09/advocaat-ozkara-je-mag-geen-onderscheid-maken-tussen-turkse-burgers-en-eu-burgers/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2021/09/12/verhuurder-wilt-geen-telefoonzaak-kapperszaak-of-massagesalon-op-de-steenstraat/